Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Tilbud: Få en fortælling og en tur på Gudenå

Torsdag 14. juni 2018 kl: 11:00

Tilbud: Få en fortælling og en tur på Gudenå
Helle-Marie Taastrøm og Tina Knudsen Jensen - sammen om sejltur og spændende fortællinger.
Randers' historie er uløseligt forbundet med Gudenå, som var en af Danmarks vigtigste transportveje før jernbanernes tid. Der er nu mulighed for at få en sejltur på åen og spise sin aftensmad under åben himmel.

Randers Naturcenter, Stadsarkivet og Museum Østjylland inviterer. Der er tale om et fælles arrangement med fokus på naturen og historien omkring Gudenå i Randers.

En sejltur på Gudenå er en smuk naturoplevelse, som kun bliver bedre, hvis man krydrer den med historiske fortællinger og godt selskab. Formidlingen af natur og historie bliver som oftest varetaget af forskellige fagligheder, men i Randers går arkivarerne og naturvejlederne gerne sammen, når historierne om de tidlige tiders Randers skal fortælles.

"Vi inspirerer hinanden til en bredere faglig formidling og har det for øvrigt fantastisk sjovt sammen - det giver masser af energi og dynamik. Vi glæder os til at give interesserede borgere en god og lærerig naturoplevelse sammen," siger Helle-Marie Taastrøm, leder af Randers Naturcenter.

Hvis afbrændingsforbuddet bliver ophævet, bliver der tændt op på bålstederne, så gæsterne kan grille medbragt mad. Ellers er man meget velkommen til at medbringe en madkurv, som kan nydes under åben himmel imellem sejlturene og fortællingerne.

* Arrangement finder sted tirsdag 19. juni kl. 17.00 - 20.00 på Randers Naturcenter. Der er mulighed for sejlads med både Randers-kaagen "Hjalmar Ussing" eller motorbådene "Isfuglen" og "Guldsmeden" undervejs og mellem fortællingerne. Det er blandt andet skipper Lars Maagaard, der er ved roret. Billetter udleveres efter "først til mølle princippet" ved arrangementets start.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Handicap Centret Kronjyllands festival hittede
- Kvinde sigtet for bedrageri på Den Blå Avis
- Randers Ugen slutter uden fyrværkeri
- Mølbæk: Regeringen lægger gift ud for foreningslivet
- Nu indvies nyt fritidsområde i nordbyen
- Randers får ny lysbro
- Brand i bigballer kan være påsat
- Bilka tømmer bagagerummet
- Øget sikkerhed i Storegade
- To fodboldfans anholdt
- Brætspil hos Selvhjælp Randers
- Masser af sprog på Nørrevangsskolen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord