Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Ny borgmester = ny politik?

Tirsdag 12. juni 2018 kl: 13:03

Ny borgmester = ny politik?
Mogens Nyholm, Aalborggade 20, 8940 Randers SV - medlem af Randers Byråd, Radikale Venstre. Foto: Kurt Helge
LÆSERBREV Af Mogens Nyholm, Aalborggade 20, 8940 Randers SV - medlem af Randers Byråd, Radikale Venstre.

Sidste valgperiode havde Randers Kommune en borgmester med etiketten V for Venstre. Aktuelt har vi en borgmester med etiketten S for Socialdemokratiet.

Jeg tror, at mange af kommunens borgere har været spændte på, om en ny borgmester-etiket betyder en ny politik - eller det blot bliver mere af det samme.
Indeværende valgperiode er jo stadigvæk i sin begyndelse, så meget kan ske endnu, men alligevel. Har kommunens borgere nu fået det første varsel om, at borgmester-etiketten S ikke betyder en ny politik?

Ved byrådsmødet mandag var der i hvert fald en sag, der på mange måder kan betragtes, som den første virkelig politiske lakmusprøve mht. om nye politiske tider er på vej her i Randers Kommune.

Byrådet behandlede nemlig punktet ”handleplaner på de kommunale folkeskoler”. Planer, som gør svære tider på skoleområdet endnu sværere. Handleplaner, der rammer de stærke, men især de sårbare elevers skoleliv negativt. Venstre og DF stemte som altid gerne for forringelser – kun de er ansvarlige, mener de jo selv – og borgmesterpartiet – der på landsplan mener, at de er garanten for velfærd – stemte også for, de meget bekymrende nedskæringer på vores folkeskoler.

Forbavsende var det at iagttage, at den socialdemokratiske udvalgsformand på skoleområdet forsvarerede forringelserne mere indædt end selv Venstre og DF.

Forbavsende var det også, at han på nævnte byrådsmøde tordnede, at han ser for sig, at Socialdemokratiet indgår næste års budget med Dansk Folkeparti og Venstre.

Tja. Vi har fået en ny S-borgmester - næste 3½ år vil vise, om det reelt gør nogen politisk forskel for kommunens borgere.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Medarbejderes brug af sociale medier
- Vi mangler en strammere konkurslovgivning
- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup

Kommentarer til artiklen:
Tænk dig om, når du stemmer
Socialdemokraterne viste allerede før valget, hvad de stod for, så de dumme må da virkelig være de borgere, der stemte på dem igen. Ja, det er ikke særlig konstruktivt at kalde andre alle mulige ting, men hvad skal man gøre, når nogen beklager sig, gør de samme ting, og stadig håber på forandring.
Bjarne Jørgensen
Rismøllegade 2
Randers
13-06-2018 19:20:13

Nu ER d jo kommet til magten
Hvornår er politikere nu begyndt at holde valgløfter? Det helt store problem som jeg ser det er at S valgte at gå i "regering" med V og DF. De 2 uansvarlige partier kommer ikke til at stemme for at give penge til folkeskolen. Politikerne har taget røven på borgerne igen. Nu er de kommet til magten og får deres fede hyre og ridderkors. Så kan borgerne sejle deres egen sø. Spørgsmålet er hvornår vi vågner op og undlader at stemme på dem.
Peter
Nordbyen
Randers
13-06-2018 06:59:23

Skandale
Det er utroligt at man som formodet ansvarlig socialdemokratisk politiker kan svigte folkeskolerne igen. Det virker som om man fuldstændigt har glemt de løfter man gav til borgerne under valgkampen! Har vi virkeligt ikke fortjent bedre i Randers...
Jens Poulsen
Skelvangsvej
Randers
12-06-2018 14:43:31


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk