-
-Klik venligstKlik venligst

Blomsterdag på fælleden

Tirsdag 12. juni 2018 kl: 16:00

Blomsterdag på fælleden
Nordre Fælled er et af de steder i landet, hvor man kan opleve aktiviteter i forbindelse med Vilde Blomsters Dag søndag 17. juni.

Der vil være en guidet tur med hjælp fra fagkyndige folk. Herudover vil der også være særlige aktiviteter for børn med maling med blomster, find farver i naturen på et farvekort og smag på friterede blomster over bål.

Husk fornuftig påklædning og gode sko. Tag gerne en lup med. Der er flere egnede små oaser, hvor man kan nyde evt. medbragt proviant efter turen. Der vil blive udleveret foldere, så man let kan finde rundt i området.

Eske Thøgersen formand for Nordre Fælleds Venner forklarer, at det botaniske initiativ blot er første skridt i et længere projektarbejde, hvor man med hjælp fra frivillige vil undersøge biologien nærmere på Nordre Fælled i 2018 og tre år frem.

Fælleden består af et åbent terræn med spredte buske og træer, og med en græsdomineret vegetation med en del høje stauder. Der er planlagt flere arrangementer i løbet af året, og der også mulighed for at deltage i naturpleje.

Vilde Blomsters Dag på Nordre Fælled er arrangeret af Nordre Fælleds Venner i samarbejde med Naturstyrelsen Kronjylland og Naturfredningsforeningen i Randers. Det er Natur og Ungdom i Randers som står for børneaktiviteterne.

* Mødested er den sydlige indgang til Nordre Fælled for enden af Gl. Jennumvej. Den guidede tur starter kl. 10 og slutter kl. 12. Børneaktiviteterne kører mellem kl. 11 og 14.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Lade brændte ned
- Randers får online ressourcebørs
- Nordre fælled fejrer midvinter
- Dreng blev bange for skaldet mand i stationcar
- Nytårskur med Søren Gade
- Millionstøtte til Gudenåparken
- Hjælp skraldemanden og spar penge
- Ældreministeren besøgte Huset Nyvang
- Tyven kunne ikke hamle op med hunden
- Randers lyser nu ved havnen
- Politikameraer er på plads i Storegade
- Friplehjemmets generaler mødes

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk