Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Nyt klubhus på banen i Stevnstrup

Tirsdag 12. juni 2018 kl: 08:00

Nyt klubhus på banen i Stevnstrup
Anders Henrik Jensen, Skovbrynet 1, Stevnstrup - byrådsmedlem, Venstre.
LÆSERBREV Af Anders Henrik Jensen, Skovbrynet 1, Stevnstrup - medlem af Randers Byråd for Venstre.

Takket være efterårets budgetforlig, hvor V & DF vedtog at øge anlægsinvesteringerne indenfor idræt med fem millioner i både 2018 og 2019, kan vi nu i det nye byråd glæde os over at kunne bevilge endnu flere midler til en række gode projekter. Det har været en spændende og lærerig proces i det politiske hjul, hvor jeg i Venstre har siddet med ved bordet siden Venstres oplæg til budgettet.

Jeg er glad for, at vi i byrådet efter drøftelser med idrættens organisationer nu kan bakke op om idrætslivet ved at sikre bedre faciliteter til de små idrætter som roning, kano, kajak og for aktive borgere i alle aldre i de enkelte lokalsamfund, hvor foreningslivet spiller en vigtig social rolle.

Det bliver interessant at følge ombygningen af lokalerne i Assentofthallerne, så de lokale borgere kan få mere glæde at nye idrætstilbud i tidssvarende rammer. Endvidere etableres et godt lokalt aktiv i Kristrup med anlæg af kunstgræsbane, hvor udesæsonen nu får et boost med mere aktivitet og motion til følge.

Særlig glad er jeg for at vi støtter projektet med nyt klubhus på Stevnstrup Stadion, hvor I.F. Alliancen i flere år har driblet med udvidelsesplaner for byens fodboldfaciliteter i trange lokaler og renovering af nedslidte omklædningsrum.

Den knap 50 år gamle bygning står ikke mål med den store tilflytning, Stevnstrup har præsteret i de sidste 10 år med befolkningstilvækst på 40%. Det er dog overgået af tilvæksten af både drenge- og pigespillere i fodboldklubben, hvilket jo er endnu et stærkt bevis på at klubben fortjener at blive belønnet for det gode foreningsarbejde.

Rigtig mange stevnstrupborgere bakker op om klubben og traditionerne på byens stadion. Et friskt bevis er den ugelange sommerfest, der netop er overstået med aktiviteter hver dag for borgere i alle aldre. Igen i år et stort tilløbsstykke hvor nytilflyttere får den ægte stevnstrupånd ind under huden, og hvor de indfødte møder friske tilflyttere.

Jeg håber med disse oplevelser i frisk erindring at det nye klubhus kan samle hele byen hele året rundt og være en flot markering af I.F Alliancens 50 års jubilæum i 2019.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Prioriteringer, prioriteringer og atter prioriteringer
- Differentieret pension skal sikre en værdig alderdom
- Flygtningenedebatten igen og igen
- Skynd dig, men gør det langsomt
- Hjælp Mødrehjælpen!
- Medarbejderes brug af sociale medier
- Vi mangler en strammere konkurslovgivning
- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk