-
Klik venligst-Klik venligst

Randers får en REGNhytte

Mandag 11. juni 2018 kl: 11:00

Randers får en REGNhytte
Bestyrelsesformand, Anders Burlund, den afgåede formand, Kim Kristensen og den administrerende direktør, Peter Christensen.
Randers kan se frem til, at Vandmiljø Randers’ nye forsøgs- og formidlingscenter på Randers Centralrenseanlæg, REGNhytten, åbner.

REGNhytten er designet af det lokale arkitektfirma, Randers Arkitekten, og er designet til at inspirere til, hvordan regnvand kan anvendes lokalt i haven. Fremtidens vejr byder på mere og voldsommere regn.

Udsigten til denne klimaudfordring var også grunden til, at den tidligere bestyrelse satte byggeriet i gang, og den nuværende bestyrelse fortsætter arbejdet med at udbrede viden om, hvordan regnvandet kan anvendes som en ressource.

”Vi har fået skabt et moderne formidlingscenter, der fortæller og demonstrerer, hvordan regntruslen kan vendes til en gevinst ved at benytte løsninger på lokal afledning af regnvand – også kaldet LAR. Vi ønsker at skabe større opmærksomhed og forbrugerbevidsthed om regnvand som en ressource i haven”, fortæller direktør i Vandmiljø Randers, Peter Christensen, der glæder sig til, at offentligheden kan besøge hytten:

”Det er vores ambition, at REGNhytten inspirerer til, at flere benytter sig af LAR. Regn er en gevinst, når den falder og fylder, hvor man selv ønsker det. Derfor håber vi, at Randers vil tage godt imod REGNhytten, og vi glæder os til at byde Randers velkommen.”

* Du opleve forsøgs- og formidlingscentret, når REGNhytten åbner med en officiel indvielse for hele Randers i slutningen af august 2018.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- V: Nedlæggelse af regionerne sikrer fremtiden for hospitalet
- Lokal MF'er: Sygehusets fremtid er på spil
- Uheldig rumæner
- Disco og kærlighed i Paderup
- Sorggruppe i Sct. Peders kirke
- Nyheder fra byrådsmødet
- Malte Larsen tilbage i Folketinget
- Kvinde dømt til anbringelse for at have dræbt sin far
- Tricktyve snød ekspedient
- Se atomerne danse ved Tradiums 'åbent hus'
- Stjålet bil kørte fast
- Danmarks første industriparkouranlæg indviet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk