Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

En kvart mio. med stafet til Kræftens Bekæmpelse

Søndag 10. juni 2018 kl: 15:39

Vandrepokalen gik til Team Spentruo for at have gennemført 3275 omgange. Næste år er det 10. år i træk, at holdet deltager. Foto: Kurt Helge
Vandrepokalen gik til Team Spentruo for at have gennemført 3275 omgange. Næste år er det 10. år i træk, at holdet deltager. Foto: Kurt Helge

En kvart mio. med stafet til Kræftens Bekæmpelse
En repræsentant for holdet, der levede op til sit navn. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Team Spentrup tog sig endnu en gang den store vandrepokal til sig, da Stafet For Livet 2018 sluttede ved middagstid i dag søndag.

Det var 9. gang, at Team Spentrup deltog, og holdet tilbagelagde 3275 omgange i løbet af de 24 timer. Team Move blev nr. 2 med 2570 omgange, mens holdet ”Vi gjorde det” nåede 1974 omgange.

Der var i alt 35 hold med i årets stafet tilrettelagt af Kræftens Bekæmpelse i Randers, og med individuelt tilmeldte nåede man op på 1113 deltagere.

”Det var rigtig dejligt, og vi kan notere os et overskud på omkring 250.000 kr. til arbejdet. Det er vi meget glade for”, sagde formanden for Kræftens Bekæmpelses Randers-afdeling, Ingrid Rasmussen.

”Næste år får vi en udfordring, for der falder vores traditionelle arrangementsweekend i pinsen, og det vil sige, at vi for første gang i mange år skal finde en anden weekend at arrangere Stafet For Livet i”.

Arrangementet i denne weekend fandt sted på næsten perfekte konditioner. Det var lunt, men ikke for varmt, og der var tørvejr langt det meste af tiden. Det betød, at der blev tilbagelagt mange omgange i enten løb eller gang, og det var Fysioterapien Provstegyde, der tog flest omgang pr. deltager, nemlig 126. Team A blev noteret for 118 omgange pr. deltager, mens Hyggeholdet tog tredjepladsen med 66 omgange pr. deltager.

”Der har været et rigtig fint sammenhold deltagerne imellem, og det er det vigtigste ved det her arrangement”, sagde Ingrid Rasmussen, der personligt glædede sig over den smukke lys-ceremoni lørdag aften, hvor fællesskabet trådte i karakter, da Nadja Kaagh fra Bønnerup Strand holdt en emotionel og personligt tale rundet af med sang fra Caroline Emilie Christensen.

Billederne i galleriet her er fra afslutningen søndag sidst på formiddagen. Se også billederne fra starten på Stafet For Livet 2018 i går.

* Læs også 'NÅR MAN ER KRÆFTRAMT, OPDAGER MAN...' - klik her.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Person fundet død i Randers havn
- Oplæg om sorgarbejde
- Bilbutik starter også hjerter
- 1,1 million kroner til idrætsforeningerne
- Bilist uden kørekort havde kniv og hash i bilen
- P: Nu kan du betale med din nummerplade
- Nyt kort over cykelruter ved Gudenå
- Nem adgang til din omsorgsjournal
- Politikere i computerkamp
- Cyklist ramt af flugtbilist
- De støtter det gode seniorliv
- Tre biler i harmonikasammenstød

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk