-
Klik venligstKlik venligst-

Hash- og dopingfund

Fredag 8. juni 2018 kl: 12:02

Hash- og dopingfund
Fra politiets døgnrapport fredag 8. juni 2018.

* Specialpatruljen i Østjyllands Politi besluttede efter anonym anmeldelse i går at aflægge et besøg på en adresse i Havndal.

Fra vejen kunne betjentene se, at den 29-årige beboer var hjemme - gennem vinduet så de ham nemlig skynde sig at samle noget op og løbe på toilettet, da han opdagede patruljen.

I forbindelse med ransagning blev der fundet 58,8 gram hash, en digitalvægt og otte enheder doping. Han blev sigtet for narkosalg.

---

Færdsel
* En 66-årig mand blev i går kl. 9.26 standset i Toldbodgade i Randers. Her blev han testet for spiritus, og testen viste en promille på mere end det tilladte. Han blev derfor sigtet for spritkørsel.

Det viste sig desuden, at hans førerret var inddraget ved en tidligere lejlighed, hvorfor han også blev sigtet for at køre bil. Han erkendte at have drukket øl, men nægtede at være bekendt med, at hans førerret var inddraget.

---

* 23-årig mand blev i går kl. 10.18 standset i bil på Århusvej i krydset ved Hammelvej i Randers SV. Her blev han sigtet for narkokørsel, da han testedes positiv for cannabis. Han nægtede at have kørt bil i påvirket tilstand.

---

* Der skete et færdselsuheld i går kl. 10.43 i Havnegade i Randers C. Her var der sammenstød mellem en 31-årige kvindelig bilist og en 50-årig mandlig bilist i forbindelse med, at den 31-årige svingede til venstre. I forbindelse med sammenstødet blev den 50-åriges bil skubbet ind i en lysregulering. Der skete materiel skade, men ingen kom umiddelbart noget alvorligt til.

---

* En 20-årig mand blev i nat kl. 1.30 standset i bil på Brotoften i Randers SV. Her havde han en promille på mere end det tilladte og blev sigtet for spritkørsel.

Han virkede desuden påvirket af stoffer og blev derfor også sigtet for narkokørsel. Han blev kørt til politistationen til en blodprøvetagning. Under ransagningen af bilen blev der fundet 1,1 gram hash, som en 23-årig kvindelig passager vedkendte sig. Hun blev sigtet for besiddelse.

---

* En 19-årig mand blev i nat kl. 1.42 standset på Vester Altanvej i Randers C. Her blev han sigtet for spritkørsel, da han havde en promille på mere end det tilladte.

---

* En 29-årig mand blev i nat kl. 4.46 standset i bil på Nordostvej i Randers C. Her blev han sigtet for narkokørsel og for at køre bil uden at have kørekort.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- V: Nedlæggelse af regionerne sikrer fremtiden for hospitalet
- Lokal MF'er: Sygehusets fremtid er på spil
- Uheldig rumæner
- Disco og kærlighed i Paderup
- Sorggruppe i Sct. Peders kirke
- Nyheder fra byrådsmødet
- Malte Larsen tilbage i Folketinget
- Kvinde dømt til anbringelse for at have dræbt sin far
- Tricktyve snød ekspedient
- Se atomerne danse ved Tradiums 'åbent hus'
- Stjålet bil kørte fast
- Danmarks første industriparkouranlæg indviet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk