-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Gl. Hobrovej lukker permanent ved boulevarden

Fredag 8. juni 2018 kl: 08:59

Gl. Hobrovej lukker permanent ved boulevarden
Om kort tid går Randers Kommune i gang med at ombygge rundkørslen i krydset Rådmands Boulevard/Hobrovej. Den vil blive ændret til en fire-benet rundkørsel, hvor den i dag har fem udkørselsveje.

Det femte ben, som er til Gl. Hobrovej, vil blive lukket permanent og Hobrovej bliver flyttet lidt.


Randers Byråd besluttede i 2017 at rundkørslen i krydset Rådmands Boulevard/Hobrovej skal ændres til en fire-benet rundkørsel. Med sine nuværende fem ben medfører rundkørslen nemlig en for høj risiko for uheld, som især kan gå ud over bløde trafikanter.

"Ved at ændre antallet af tilkørsler til rundkørslen til fire, bliver rundkørslen mere trafiksikker. Der bliver længere mellem de fire ben, og dermed bliver det nemmere for trafikanter at aflæse, hvordan de skal opføre sig i rundkørslen, og hvordan andre trafikanter kører ind i rundkørslen," siger Henrik Kaldahl, der er projektleder i Veje og Trafik i Randers Kommune.

Hobrovej flytter tre meter mod nordøst
Ændringen af rundkørslen betyder, at Gl. Hobrovej bliver lukket permanent, og trafik, som tidligere har kørt via Gl. Hobrovej for at komme mellem Rådmands Boulevard og Ringboulevarden, skal nu køre ad andre veje. Der bliver etableret en cykelsluse, så det bliver muligt at komme ud i rundkørslen fra Gl. Hobrovej på cykel.

Ud over lukningen af tilkørslen til Gl. Hobrovej, medfører ombygningen af rundkørslen, at Hobrovej bliver flyttet ca. tre meter mod nordøst på strækningen op til rundkørslen. Dermed kan der også blive skabt enkelte parkeringspladser på Hobrovej. I dag parkeres der ind imellem ulovligt på Hobrovej, og det betyder, at trafikanter kan have svært ved at få oversigt over trafikken på vej ind i rundkørslen og især sværere ved at se cyklister, som er på vej rundt i rundkørslen.

Arbejdet bliver gennemført i sommerperioden
Vej- og Trafikafdelingen forventer, at arbejdet går i gang i løbet af uge 25 og ventes færdig i løbet af august. Vejarbejdet er lagt i sommerperioden for at være til mindst mulig gene for trafikken til og fra arbejde og skole.

"Vi beklager på forhånd, at det vil rode lidt under ombygningen af rundkørslen, men vi håber på forståelse for, at det bliver rigtig godt, når vi forventeligt er færdige i løbet af august og dermed har en mere trafiksikker situation," siger Henrik Kaldahl.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Lade brændte ned
- Randers får online ressourcebørs
- Nordre fælled fejrer midvinter
- Dreng blev bange for skaldet mand i stationcar
- Nytårskur med Søren Gade
- Millionstøtte til Gudenåparken
- Hjælp skraldemanden og spar penge
- Ældreministeren besøgte Huset Nyvang
- Tyven kunne ikke hamle op med hunden
- Randers lyser nu ved havnen
- Politikameraer er på plads i Storegade
- Friplehjemmets generaler mødes

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk