Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Mand sigtet for vold og trusler

Torsdag 7. juni 2018 kl: 13:02

Mand sigtet for vold og trusler
Fra politiets døgnrapport torsdag 7. juni 2018.

* Østjyllands Politi fremstillede i dag kl. 10.00 en 44-årig mand for Retten i Randers. Han er sigtet for et voldeligt overfald begået den 22. maj og for i samme forbindelse at have truet forurettede med vold, hvis han anmeldte det til politiet.

Torsdag d. 24. maj modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand to dage forinden var blevet overfaldet på en adresse i Rønde. Her var gerningsmanden pludselig dukket op og havde sparket forurettede på halsen, så han kortvarigt mistede bevidstheden. Ifølge anmeldelsen havde gerningsmanden i forbindelse med episoden også truet forurettede med vold, hvis han anmeldte det til politiet.

Efter en kortere efterforskning lykkedes det politiet at identificere gerningsmanden, en 44-årig mand. Han blev anholdt i går og fremstillet for retten i dag. Her blev han varetægtsfængslet i to uger. Han erkendte volden, men nægtede at have udtalt trusler. Han kærede desuden sin varetægtsfængsling.

---

Hashpåvirket bilist havde stoffer i mavebælte
* Sigtelserne stod i kø, da en 25-årig mand i går kl. 13.15 blev standset i sin bil af en patrulje i Jernbanegade i Randers C. Da betjentene bad om hans kørekort, måtte han indrømme, at han aldrig havde haft et. Og da betjentene spurgte, om han var påvirket, erkendte han, at han vist nok havde røget noget hash.

Det fik politiet til at visitere ham og ransage bilen, og der var hurtigt bid. Både i mandens mavebælte og i bilens handskerum lå der en klump hash.

Den 25-årige blev anholdt og sigtet for narkokørsel, for at køre uden kørekort og for besiddelse af euforiserende stoffer. Inde på politistationen fik betjentene mistanke til, at manden også var beruset. Og ganske rigtigt - en alkometertest gav udslag, og den 25-årige kunne føje en sigtelse for spritkørsel til.

---

Ung kvinde anholdt på vej i Randers
* Østjyllands Politi fik i går aftes flere meldinger om en forvirret kvinde, der så ud til at have det skidt og løb ud foran bilerne på Skovlyvej i Randers.

En patrulje blev sendt til stedet kl. 18.15, og de fik fat i en 25-årig kvinde, der var påvirket og havde det dårligt. Hun blev anholdt, da betjentene mente, at hun havde svært ved at tage vare på sig selv.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre biler i harmonikasammenstød
- Burlund går efter Bruxelles
- Forældrene er mere tilfredse med folkeskolen
- Fodboldfans sigtet
- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk