-
-Klik venligstKlik venligst

Den lokale speedway klub vil inspirere unge talenter

Onsdag 6. juni 2018 kl: 07:00

Den lokale speedway klub vil inspirere unge talenter
Kronjyllands Speedway Club inviterer juniorkørere fra femten forskellige nationer til Europamesterskabet den 9.-10. juni. Klubben håber, at stævnet vil motivere unge til at køre speedway.

Fladbro kommer til at danne rammerne om Europamesterskabet for juniorkørere i ”250cc klassen”. Det er blot anden gang, at klubben lægger bane til et internationalt løb.

”Vi er en af de mindre klubber, som ikke er med på det højeste niveau i Speedway, men vi har meget fokus på at udvikle talenter,” fortæller Keld Hagen, formand for Kronjyllands Speedway Club.

Kronjyllands Speedway Club vil gerne vise både unge i og udenfor klubben, hvad sporten kan. Selv om ingen juniorkørere fra klubben deltager, tror formand Keld Hagen, at stævnet er med til at sikre den fortsatte udvikling af talenter i klubben.

Tidligere speedwayverdensmester og ungdomstræner ved Team Danmark og Danmarks Motor Union, Erik Gundersen anerkender Kronjyllands Speedway Clubs indsats:

”Det er stort at påtage sig rollen som arrangør af Europamesterskabet for juniorkørere. At stå for et arrangement af den kaliber er nok det største i klubbens historie. Det viser et flot engagement fra klubbens frivillige.”

* Semifinalerne bliver kørt om lørdagen den 9. juni kl. 14 og kl. 17, mens finalen starter kl. 14 om søndagen den 10. juni. Desuden afholder klubben åbent hus den 16. juni kl. 12-14 for alle med lyst til at prøve kræfter med speedway. Arrangementet er støttet af Randers Kommunes eventsekretariat.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- 2019 bliver et stort billardår
- Ni timers håndbold i Assentoft
- 30 hold i X-Mas Cup
- Cykelcrossresultater
- Jonny kæmpede i Belgien
- Swimteam Neptun i medaljeregn
- Randersrytter til VM i cykelcross
- Delt 2. plads i første forsøg
- Folkemusik i Randers holder kobberbryllup
- Tid til X-Mas Cup 2019
- Største hold i mange år til DJM
- Cykelcrosssæsonen i gang

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk