-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Banerock fordoblede publikumsantallet

Søndag 3. juni 2018 kl: 05:02

Den anden udgave af Banerock i Fårup på boldbanerne ved Purhushallen blev lige nøjagtig den fest, som det var ønsket. Foto: Kurt Helge
Den anden udgave af Banerock i Fårup på boldbanerne ved Purhushallen blev lige nøjagtig den fest, som det var ønsket. Foto: Kurt Helge

Banerock fordoblede publikumsantallet
Der blev danset og sunget. Pigerne her gav den en ekstra spand kul. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Den anden udgave af Banerock i Fårup på boldbanerne ved Purhushallen blev lige nøjagtig den fest, som initiativtageren Jørgen Lilleris og de andre arrangører havde drømt om efter lukningen af Grøn Koncert i Randers.

De besluttede sig til at lave en lokal pendant for at styrke fællesskabet og foreningslivet i Fårup – og for at trække gæster udefra til en éndags musikfestival. Det lykkes i høj grad ved arrangementet lørdag, hvor publikumsantallet blev fordoblet i forhold til førsteudgaven i 2017. Tæt på 700 troppede op på festivalpladsen, og alle havde en forrygende dag med sol og høje varmegrader, og med musik, der tiltalte alle aldersgrupper.

Der var høj kvalitet fra det unge lokale band fra Spentrup, talentfulde Blue Minds, åbnede festivalen til Østre Gasværk med deres Kim Larsen og Gasolin-kopier og slutbandet Back In Black, der rundede af så sent, at solen var gået ned og mørket sænkede sig over festpladsen. Og højdepunktet ind i mellem var selvfølgelig Brødrene Olsen, som viste netop det internationale format, som arrangørerne satsede på. 80’s Inc serverede en flok 80’er hits og fik gang i dansen, der varede ved resten af dagen.

”Sikken en dejlig oplevelse at se så mange glade mennesker. Så har det ikke været forgæves at ofre 300 timers arbejde på at få Banerock på benene for anden gang”, siger Jørgen Lilleris.

”Vi havde et forsalg af billetter, der lå betydeligt højere end sidste års deltagerantal, og vi er rigtig tilfredse med det endelige resultat og med afviklingen af hele arrangementet. En fornøjelse og alt uden problemer”.

”Betyder det, at Banerock nr. 3 allerede nu kan betragtes som en realitet?”

”Ja, lige nu tegner alt lyst, så hvis guderne vil det, så bliver der også Banerock i 2019”, sluttede en glad Jørgen Lilleris.

Galleriet er fra en del af lørdagens fest og både publikums- og musikbilleder.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ommersyssel er klar til forårsfest
- Aske Jacoby solo
- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk