Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Ny cheftræner i Neptun: Det er fantastisk

Onsdag 30. maj 2018 kl: 14:08

Til venstre Morten Aurvig Lystlund Brøndum og til højre formand Kim Hornbæk.
Til venstre Morten Aurvig Lystlund Brøndum og til højre formand Kim Hornbæk.

Ny cheftræner i Neptun: Det er fantastisk
Morten Aurvig Lystlund Brøndum: Fantastisk.
Swim Team Neptun har ansat Morten Aurvig Lystlund Brøndum som cheftræner for klubben. Ansættelsen gælder for de næste tre år.

39-årige Morten Brøndum er ansat med virkning fra 1. august 2018.

Som cheftræner bliver Morten ansvarlig for klubbens konkurrenceafdeling samt træner for klubbens bedste svømmere. Morten kommer også til at arbejde tæt sammen med svømmeskolen, så klubben får videreudviklet den røde tråd gennem hele holdstrukturen.

Som tidlige konkurrencesvømmer, 5 år i det gamle Randers Neptun og 6 år i Aalborg Svømmeklub, heraf 2 år på landsholdet, triatlet, Open Water svømmer og med træneruddannelserne fra Dansk Svømmeunion, ved Morten rigtig meget om svømning.

Morten og Randers Freja Triathlon har samtidig investeret massivt i Mortens kompetencer, hvilket har betydet ekstra kurser ved Michael Hinge og Bo Jacobsen. Derudover har Mads Claussen været en værdifuld, tæt kontakt for Morten, der har bidraget til hans ideer og udvikling.

De sidste par år har Morten været chefsvømmetræner hos Randers Freja Triatlon og personlig svømmetræner for nogle af regionens triatleter og svømmere med fornemme resultater til følge. Morten fortsætter sit svømmetræner-virke i Randers Freja Triathlon sideløbende med Neptun, og begge klubber ser dermed frem mod et øget samarbejde, og udvikling af begge klubbers talenter!

Den kommende ansættelse i Swim Team Neptun ser Morten Brøndum frem til:

”Det er en helt vanvittig drøm, der går i opfyldelse! Ikke alene bliver jeg chefsvømmetræner for en klub i rivende udvikling! Jeg bliver også cheftræner for min gode, gamle barndomsklub Neptun, hvor jeg tog mine første svømmetag. Det er fantastisk", siger den nye cheftræner.

Formand Kim Hornbæk siger om ansættelsen:

”Med den udvikling klubben har været igennem de seneste par år, synes vi, tiden er inde til at ansætte en cheftræner igen. Morten og klubben har kendt hinanden igennem mange år, og vi er slet ikke i tvivl om, at vi med ansættelsen af Morten har det perfekte match og får en meget engageret og dygtig træner. Vi er meget glade for, at det har kunnet lade sig gøre at ansætte Morten.”

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyuddannede pædagogiske assistenter
- 40 års jubilæum
- 40 års jubilæum
- Ny revisionschef i Sparekassen
- Skolechef bliver udviklingschef for skolerne
- Randers ansætter ny bibliotekschef
- 40 års jubilæum
- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk