Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Her er navnene til Rockshow 2018 i Randers

Torsdag 17. maj 2018 kl: 12:20

Den populære duo Hush er med på programmet til Rockshow i Randers .
Den populære duo Hush er med på programmet til Rockshow i Randers .

Her er navnene til Rockshow 2018 i Randers
Anders Blichfeldt og Big Fat Snake er klar til Rockshow i Randers. Pressefoto fra TV 2 Charlie. Fotograf: Stephen Freiheit
Værket Outdoor i Randers er klar til Rockshow den 17. juni. Her kan du læse, hvem der er med og spiller til byens store sommerfest, som har gratis adgang. Og så bliver der filmet til tv-udsendelse.

Randers Eventsekretariat og Værket kan nu endelig løfte sløret for de optrædende musikere til TV2 Charlies store sommerfest

Den rutinerede Anders Blichfeldt styrer showet som vært og konferencier, og Big Fat Snake, Hush, Poul Halberg and Friends og Elisabeth Gjerluff Nielsen spiller op til en gratis sommerfest, når TV2 Charlie tager tv-succesen Rockshow med til Randers 17. juni.

Det er første gang nogensinde, at TV2 Charlies Rockshow kommer til Randers, og det er takket være et godt samarbejde mellem Randers Eventsekretariat, Værket og TV2 Charlie, at det har været muligt at få den populære udendørskoncert til byen. Koncerten filmes til et TV2 Charlie-program, der løber over skærmen til efteråret, og skal man tro tidligere års udsendelser, trækker det op til noget af en fest.

På scenen vil publikum blandt andre kunne finde duoen Hush, der for nyligt besøgte Værket. I april spillede de for en udsolgt sal, hvor 1000 billetter blev revet væk. Big Fat Snake har omkring 28 års erfaring med at skabe en rockfest fra en scene. Big Fat Snake har annonceret, at de tager på afskedsturné til efteråret, så Rockshow 2018 er et af de sidste udkald, hvis man skal nå det populære danske rockorkester live.

Der er masser af hits fra 1980'erne og 1990'erne på tapetet, når guitarist og sangskriver Poul Halberg går på scenen og tager publikum med på en farverig rejse gennem 40 års sangskrivning, der også blev til store hits som "Magi i Luften" og "Mandagsstævnemøde", som han skrev for 90'er-duoen Ray Dee Ohh.

Sidste navn på plakaten har også haft en finger med i spillet omkring Ray Dee Ohh. Sangskriver, sangerinde og forfatter, Elisabeth Gjerluff Nielsen, skrev nemlig tekst til bl.a. både "Mandagsstævnemøde" og "Jeg vil la' lyset brænde". Hun startede sin karriere i begyndelsen af 1980'erne i gruppen Voxpop og har i mange år været en del af toppen af dansk popmusik og har skrevet sange til bl.a. Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Bliv klog på Færøerne
- Arkæolog gentager succesfuldt farvelforedrag
- Krebs og Kvitnes klar til Værket
- Kig nærmere på tørklædemode og ligestilling
- Tre fortællinger om Randers
- Tid til Korby Randers
- Huss en tur i Turbinen
- Kulturhuset fester og hylder fællesskabet
- Filmfestival rammer Randers
- Ny sæson med cykelsmeden og kunsthistorikeren
- Græd ikke over spildt maling
- Da blodet flød i Kolind Sund

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk