-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Endnu en rockstjerne på Værket

Onsdag 16. maj 2018 kl: 10:16

Endnu en rockstjerne på Værket
Peter Cetera er kendt for sine storslåede og ørehængende rockballader.
Peter Cetera spiller første danske koncert nogensinde i Randers. Det sker på Værket i efteråret. Cetera er den kendte stemme fra bandet Chicago.

Til efteråret kan Værket præsentere endnu et verdensnavn som de eneste i Skandinavien, når en af musikhistoriens levende legender kigger forbi: Grammy­vindende, Oscar­nominerede, Rock ’n’ Roll Hall of Fame’er og tidligere frontmand i rockbandet Chicago, Peter Cetera.

Han er kendt for sine storslåede og ørehængende rockballader både som solist og i bandet Chicago. Han skrev og sang bandets giganthit og Grammy -vinder fra ’76, ‘If You Leave Me Now’, og nu kan danske fans af Peter Cetera og Chicago godt sætte kryds i kalenderen og se frem til 2. november.

Med sig har han sine største hits fra både solokarrieren og tiden som frontmand i Chicago.

Cetera var med fra starten i ’67, da Chicago så dagens lys, og indtil 1985. Gennem årene er det bl.a. blevet til mere end 100 mio. solgte albums, 20 Top 10-hits, en Grammy og en plads i Hall of Fame med bandet.

Sådan et verdensnavn er et scoop for Randers og Værket, og Peter Cetera er blot den seneste offentliggørelse i en lang række af unikke koncerter, hvor musikhistoriens største besøger byen. Et udpluk af andre eksempler er PJ Harvey, Elvis Costello og Christopher Cross, hvor sidstnævnte også kun kan opleves i Randers til november.

Selv om Cetera har passeret de 70 og har slået sine musikalske folder siden starten af 60’erne, så er han i storform.

”Jeg er inde i mit livs periode i øjeblikket! Jeg har aldrig haft det så sjovt på en scene som nu,” sagde han til USA Today så sent som sidste sommer. * Fredag 2. november 2018 Værkets Store Sal kl. 20.00 Billetpris: 595 / 495 Billetsalget starter tirsdag 22. maj kl. 11.00 Billetsalg på T: 89 13 51 10 eller via vaerket.dk Arrangør: Værket & ICO

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk