Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Ny bestyrelse i Hjerteforeningen

Tirsdag 15. maj 2018 kl: 08:00

Ny bestyrelse i Hjerteforeningen
Formand Inge-Lise Christensen, Hjerteforeningen i Randers.
Der er endelig fundet en ny bestyrelse i Hjerteforeningen i Randers. Der er sat navne på på en ekstraordinær generalforsamling.

I februar afholdte Hjerteforeningen Randers generalforsamling, hvor 4 ud af 5 medlemmer af bestyrelsen valgte ikke at genopstille. Ved samme lejlighed fortalte skuespiller, TV-vært og foredragsholder Peter Mygind historien om, da hans hjerte stoppede.

Til alt held var der to, som meldte sig til bestyrelsen den aften, men da man skal være mindst fem personer for at danne en bestyrelse, og der derfor stadig var brug for flere frivillige kræfter, valgte Hjerteforeningen Randers at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling.

De opfordrede i en e-mail til medlemmer af Hjerteforeningen i Randers Kommune, til at melde sig, for ellers ville konsekvensen blive, at Hjerteforeningen Randers var nødt til at lukke.

Det gav pote, og da den ekstraordinære generalforsamling fandt sted i Randers Sundhedscenter 3. maj, var opbakningen intet mindre end overvældende. Der mødte omkring 15 personer op, hvoraf seks var meget interesseret i at være frivillige i Hjerteforeningens bestyrelse.

Den nye bestyrelse organiserede allerede 7. maj det første bestyrelsesmøde, hvor de vigtigste opgaver var at konstituere sig og komme i gang med at planlægge efterårets aktiviteter - f.eks. Børnebørnenes Madværksted og aktiviteter på kommunens hjertestier.

Den nye bestyrelse
Formand Inge-Lise Christensen, næstformand Britt Cecilie Simpson, kasserer Lisbeth Degn Jørgensen, sekretær Cathrine Andreasen. Derudover Pia Brix Kristensen, Yvonne Dahl, Elin Randrup og suppleant Torben Povlsen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyuddannede social- og sundhedsassistenter
- Randersdreng kandidat til Europaparlamentet
- Randerslærlinge kikker mod DM og VM
- Bente fik Dronningens Fortjenstmedalje
- Ny servicechef på regionshospitalet
- De tog idrætsmærker
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere
- Aastrup genvalgt til ordførerpost
- Mindeord over Leif Gade
- 50 år
- 40 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk