-
Klik venligstKlik venligst-

Red folkeskolen nu

Torsdag 10. maj 2018 kl: 09:03

Red folkeskolen nu
Af Michael Povlsen, Mandøvej 2, 8585 Glesborg.
LÆSERBREV Af Michael Povlsen, Mandøvej 2, 8585 Glesborg.

Efter de fire sorte år med et DF og Venstre flertal i Randers Byråd er folkeskolerne efterladt med en milliongæld. Folk, der ikke har tilknytning til folkeskolen, må undre sig, for i den forgangne periode gennemførte Socialdemokraterne, DF og Venstre en ny skolestruktur. Det var langt fra den skønneste proces, som afslørede Venstres manglende evne til at bestride magten.

5 skolelukninger skulle give et provenu på over 30 mio. kr. Nu var der et råderum til udvikling, og der skulle aldrig mere spares på skoleområdet. Men vi er mange, der efterfølgende har skrevet om, at skolelukningerne ikke ville udløse en krone til udvikling. Elevflugt til privatskolerne, øgede udgifter til taxa, udgifter til indretning af nye lokaler mm. har medført milliongæld og et forsvundet provenu.

Tillykke til DF og Venstre, hvis den skjulte plan var at svække folkeskolen og dermed styrke grundlaget for at drive privatskole.

Mit opråb er derfor rettet mod SF og Socialdemokraterne, som i valgkampen lovede hver især 100 mio. kr. og 50 mio. kr. til folkeskolen mod en begrænset skattestigning.

Kom i gang med at indfri jeres valgløfter inden, det er for sent. Nye tal viser, at blandt de 1000 elever, der er på 9. årgang, har de 500 valgt privatskole. Det er den dyreste løsning for kommunen og gift for folkets skole.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Du får et stort 7-tal
- Anti-branding
- Socialdemokrater i Landdistriktsudvalget
- Vandmiljøet fortjener en plan
- Vi skal passe på vores elskede Danmark
- Skal vi bruge penge på integrations-netværksmøder?
- Omfordelingen på skoleområdet
- Ros til varehuschef
- Særbehandling
- 'Det er ikke en spareøvelse'
- Nedlæggelse af regionerne et politisk selvmål
- 'Sund' fornuft

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk