-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Dokumentar om Watermusic

Onsdag 9. maj 2018 kl: 04:49

Nu kan du komme bag kulisserne. Foto: Kurt Helge
Nu kan du komme bag kulisserne. Foto: Kurt Helge

Dokumentar om Watermusic
Teaterleder Peter Westphael glæder sig. Foto: RANDERSiDAG.dk
Kom med bag kulisserne, følg Oh Land og de hundredvis af medvirkende under tilblivelsen af Watermusic på Randers Havn, når Randers EgnsTeater viser en ny dokumentarfilm.

Filmen, der hedder "Bag om Watermusic - når fællesskab gør ide til virkelighed", er lavet af Underdog Film, som fulgte med under tilblivelsen og opførelsen af Watermusic. Forestillingen var en af de 12 fuldmåneevents i Kulturhovedstadsåret 2017 og blev produceret af Randers EgnsTeater i samarbejde med det britiske dansekompagni Motionhouse.

15.000 så Watermusic på Randers Havn over tre aftener sidste år i september, nu kan du genopleve lidt af stemningen og komme med bag kulisserne.

Dokumentarfilmen "Bag om Watermusic - når fællesskab gør ide til virkelighed" følger blandt andre sangerinden Oh Land og to frivillige korsangere. De har sammen med omkring 600 involverede været med til at udvikle og opføre den magiske forestilling. Dokumentaren er således, som titlen også lyder, historien om fællesskabet der bidrog til at finde løsningerne og gøre ide til virkelighed.

Tilbage i januar var der premiere på filmen, hvor de mange medvirkende blev inviteret til en lukket forevisning i Arena Randers. Siden er der blevet arbejdet med, hvordan dokumentaren vil kunne vises offentligt for andre interesserede.

"Det er derfor med stor glæde at Randers EgnsTeater kan sætte filmen på programmet i weekenden den 26.-27. maj," fortæller teaterleder Peter Westphael.

* I første omgang bliver der to visninger - én kl. 14 begge dage med plads til 150 gæster til hver visning. For bare 10 kroner kan du købe billet via www.randersegnsteater.dk. Filmen er blevet til i et samarbejde mellem Randers EgnsTeater og Randers Kommune.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk