Annonce
Del på Facebook   Print siden

Spil bilbanko til åbent hus ved Bilka

Tirsdag 8. maj 2018 kl. 10:28

Spil bilbanko til åbent hus ved Bilka
Varehuschef Jan Møller, Bilka Randers.
Allerede 18. maj får borgerne i Randers mulighed for at lære en af Bilkas traditioner at kende. Der bliver afholdt Bilbanko på p-pladsen ved grøn indgang.

Før bankospillet er der rundvisning på byggepladsen hver halve time fra klokken 14.00.

Bilka sørger for gratis bankoplader til alle passagerer i bilen - og numrene bliver råbt op gennem bilradioen på en radiofrekvens, som bliver udleveret på dagen. Når der er banko, dytter man med hornene og blinker med lygterne. Så bliver pladen tjekket og præmien udleveret ved bilen.

Varehuschef for Bilka Randers Jan Møller fortæller om dagen:

"Bilka har med stor succes afholdt mange Bilbanko'er de seneste to år over hele landet, og alle steder har det været en stor succes. Derfor glæder vi os til at vise Randers denne sjove aktivitet. Jeg ser også frem til at vise rundt i det nye hypermarked, som jeg allerede nu kan afsløre bliver fyldt med inspiration og oplevelser."

Til Bilbanko er der ingen besvær med at kolde styr på mønter eller mærker. Deltagerne skal blot sætte krydser på de fem ark med seks plader på hver. Der spilles om en række, to rækker og hele pladen fuld. I alt spilles fem spil.

Banko-området på parkeringspladsen åbner på spilledagen klokken 14, og bilen skal være parkeret inden klokken 16, så alle er klar til at spille. Efter bilen er parkeret, kan man vælge at deltage i en rundvisning på byggepladsen, hvor man kan høre mere om planerne for Bilka i Randers. Denne del af dagen kræver ikke tilmelding og er også åben for dem, der ikke spiller Bilbanko. Deltagerne skal blot møde op i Bilka-gaden i Randers Storcenter. Der serveres et let traktement ved arrangementet.

Tidsplan for Åbent hus dagen den 18. maj
* Klokken 14.00: Deltagere ankommer og bilerne parkeres på p-pladsen
* Klokken 14:00, 14:30, 15:00 og 15:30: Mulighed for rundvisning i hold á 25 personer
* Klokken 16:00: Bilbanko

* Tilmelding - klik her. eller på Bilka Randers' facebookside.

Booking af p-pladser er åben, og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder