-
Klik venligst-Klik venligst

Ny videovinyl: Releaseparty på 25 kvadratmeter

Fredag 4. maj 2018 kl: 06:09

Flavia Couri med Voodoo Doll albummet, som byder lyd og billeder. Foto: Kurt Helge
Flavia Couri med Voodoo Doll albummet, som byder lyd og billeder. Foto: Kurt Helge

Ny videovinyl: Releaseparty på 25 kvadratmeter
Martin Wild og Flavia Couri i døråbningen til Lyd & Kabel i St. Voldgade, Randers. Foto: Kurt Helge
Et lille stort rockband fejrede torsdag eftermiddag udgivelse af deres nyeste vinylplade med et release-party i butikken hos 'Lyd & Kabel' i Randers, hvor der på bare 25 kvadratmeter var plads til både band og publikum.

Det lod sig gøre, selv om butikken blev fyldt til bristepunktet med dynamisk musik af genren garagerock. Bandet er The Courettes – en dansk-brasiliansk duo bestående af den karismatiske sangerinde og guitarist Flavia Couri og hendes partner, trommeslageren Martin Wild.

Danske Martin, der oprindelig kommer fra Mariager, mødte Flavia, mens han spillede i Brasilien, og det slog straks gnister mellem de to. Gnisterne har holdt sig lige siden, og i de seneste tre år har de to musikere bevist, at de med deres garagelyd kan fylde både små og store koncertsale både i Europa og Sydamerika.

The Courettes er netop vendt hjem fra en turne i Spanien, og når dønningerne har lagt sig efter deres nye udgivelse, så er det af sted til bl.a. Holland og Tyskland.

Det særlige ved The Courettes ”Voodoo Doll”-album er ikke, at den udsendes på vinyl, for det gør stort set alle seriøse rockbands i garage-kategorien. Næh, det specielle er, at det er et videoalbum. Altså levende billeder og lyd i én og samme skæring. ”Voodoo Doll” er indspillet og mixet hos Popshit Records i Randers, og manden bag – Morten Madsen – var med minikoncerten hos ”Lyd & Kabel” i gang med kameraet for at fange endnu flere levende billeder med Flavia og Martin, der angriber musikken med en energiudladning, der i sig selv er imponerende.

Sangene er pågående og larmende – og altså en kæmpe succes i flere verdensdele.

Efter det noget anderledes release-party i musikbutikken i St. Voldgade, Randers, flyttede The Courettes instrumenter og lydudstyr til Cafe Von Hatten, hvor der var plads til et noget større publikum ved koncerten i aftes – inden Courettes fortsættes til endnu større scener i Europa.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk