-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Jethro Tull på Værket er et kæmpe scoop

Torsdag 3. maj 2018 kl: 10:32

Ian Andersom i midten - Jethro Tull i Randers er stort.
Ian Andersom i midten - Jethro Tull i Randers er stort.

Jethro Tull på Værket er et kæmpe scoop
Værket i Randers og Musikhuset Esbjerg præsenterer som de eneste spillesteder i Danmark næste forår et af de mest markante bands inden for progressiv rock gennem tiden, Jethro Tull, der fejrer 50­års jubilæum i år.

Med numre som ’Aqualung’, ’Locomotive Breath’ og ’CrossEyed Mary’ på tapetet er der god grund til at glæde sig til, at prog-rock-legenden Ian Anderson og Jethro Tull kommer til Danmark med to stop på deres verdensturné i forbindelse med bandets 50-årsjubilæum i henholdsvis Randers 28. februar og Esbjerg 1. marts 2019.

Engelske Jethro Tull med Ian Anderson i spidsen blev verdenskendte på at kombinere jazz, blues, folk og rock, og bandet har gennem dets 50-årige levetid vandret rundt blandt genrerne på deres mere end 30 studie- og live- albums, der har solgt over 60 millioner eksemplarer på verdensplan og iblandt disse har 11 fået guld og 5 platin.

Selv om Ian Anderson mest turnerer under eget navn nu, er jubilæet vigtigt at markere ifølge frontmanden, der er det eneste originale medlem tilbage i bandet.

“Jeg er ikke normalt en fødselsdags- eller jubilæumsfyr, men for en gangs skyld vil jeg heller ikke være en lyseslukker! Jeg værdsætter minderne fra de tidlige års Jethro Tull-repertoire, som jeg forbinder med eventyret ved at besøge mange nye lande og skabe relationer til nye fans over hele verden. Og dette er en fejring af alle 33 bandmedlemmer, der har beriget bandet gennem tiden,” siger Ian Anderson i forbindelse med offentliggørelsen af turnéen.

De to koncerter i Randers og Esbjerg er de eneste, bandet har i Danmark på turnéen, og fans kan forvente den særprægede lyd af Jethro Tull og deres klassikere samt det markante showmanship fra Ian Anderson kombineret med dygtige medbragte musikere.

Den karismatiske frontmand, Anderson, er vidt og bredt anerkendt som manden, der tog tværfløjten med ind i rocken, og hans karakteristiske fløjtespil og lige så karakteristiske optræden – ofte på ét ben – har sikret ham pladsen som en af rockhistoriens største fløjtespillere.

* Værket i Randers torsdag 28. februar 2019 kl. 20.00 Billetter via vaerket.dk eller T: 89 13 51 10. Billetsalget starter onsdag 9. maj kl. 11.00.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk