-
-Klik venligstKlik venligst

Nogen skylder Eva Kjer Hansen en undskyldning

Tirsdag 1. maj 2018 kl: 17:07

Nogen skylder Eva Kjer Hansen en undskyldning
Jens Iversen, Dalhavegård, Åstorpvej 78, Christiansfeld - bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug.
LÆSERBREV Af Jens Iversen, Dalhavegård, Åstorpvej 78, Christiansfeld - bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug.

I det første år, hvor danske landmænd kunne gøde ekstra som følge af Landbrugspakken, faldt udledningen af kvælstof til kystområderne. Selv korrigeret for nedbør var der tale om et fald, viser den nyeste Novana-rapport fra Aarhus Universitet.

Man kommer uvilkårligt til at tænke tilbage på professor ved selvsamme universitet, Stiig Markager, som i sin tid forsøgte at bilde Folketingets miljø- og fødevareudvalg ind, at Landbrugspakken ville medføre merudledning af kvælstof. Det fik – på et forkert grundlag, kan vi nu se – et politisk flertal til at gå i kødet på og efterfølgende vælte den daværende miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V), som blev beskyldt for at misinformere om konsekvenserne af Landbrugspakken.

Mon ikke visse oppositionspolitikere samt Stiig Markager – som krampagtigt forsøger at fastholde sin tidligere og nu tilbageviste forklaring – skylder Eva Kjer Hansen og dansk landbrug en undskyldning?

Historikken har forhåbentlig lært både politikere, journalister og meningsdannere fremadrettet at slappe lidt af, når øget nedbør og intet andet med jævne mellemrum får kvælstoftallene i vejret. Der er således ingen grund til at angribe hverken Landbrugspakken eller de landmænd, som endelig har fået lov til at give planterne den gødning, de har behov for.

I Bæredygtigt Landbrug glæder vi os ligesom resten af landbruget over, at målinger og ikke modeller skal ligge til grund for den fremtidige regulering, så virkeligheden råder i stedet for myter.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Du får et stort 7-tal
- Anti-branding
- Socialdemokrater i Landdistriktsudvalget
- Vandmiljøet fortjener en plan
- Vi skal passe på vores elskede Danmark
- Skal vi bruge penge på integrations-netværksmøder?
- Omfordelingen på skoleområdet
- Ros til varehuschef
- Særbehandling
- 'Det er ikke en spareøvelse'
- Nedlæggelse af regionerne et politisk selvmål
- 'Sund' fornuft

Kommentarer til artiklen:
Heltinde
Selvfølgelig er Eva Kjær Hansen en heltinde i Venstre. I et parti hvor nægtelse af aktindsigt, det at bryde skriftlige aftaler og at tilbageholde oplysninger for folketinget er naturlige værktøjer i det politiske virke, kan man da kun begejstres over kvindens comeback.

Når man lyver og tilbageholder oplysninger som minister er grænsen nået for mig. Det er en hån mod vælgerne.
Michael Povlsen
Mandøvej 2
8585 Glesborg
04-05-2018 06:48:02

Eva Kjer Hansen har nu fået undskyldningen
Det glæder mig rigtig meget, at der i politik også på højeste niveau er plads til en politiker, der tør sige sin ærlige mening og stå ved den.

Lad mig blot nævne hendes 2005 udmelding om, at ulighed i samfundet skaber den økonomiske dynamik, som og­så kan komme dårligere stillede til gode og at hun gik imod det tossede burka forbud.
Jens Peter Hansen
Asfergvej 13
Spentrup
02-05-2018 12:30:55


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk