-
Klik venligstKlik venligst-

RgF støttes for sin lokale forskel

Mandag 30. april 2018 kl: 07:44

RgF støttes for sin lokale forskel
Torben Totte Kjeldsen tv. og adelingsdirektør fra Sparekassen Kronjylland, Jan Nyvang, fortsætter et tæt sponsorparløb.
'Vi skal kunne tilbyde noget for enhver smag. I RgF skal der være plads til både hyggemotionister og resultatryttere. Det er derfor vigtigt, at vi i forskellige sportsgrene også har mulighed for at tilbyde et konkurrencemiljø.'

Sådan lyder det fra Torben Kjeldsen, kendt som Totte, der er foreningens forretningsfører.

"Som forening må vi hele tiden udvikle os, og her er det altafgørende, at vi har medlemmer, trænere og hjælpere, der brænder for sporten og foreningen, og som tør gå foran som rollemodeller. Skal det lykkes at fortsætte med at udvikle så stor en forening som vores, der dækker over både gymnastik, svømning, parkour og fitness, er det klart, at det også er vigtigt at have gode lokale samarbejdspartnere, ligesom vi ikke kan undvære vores trofaste sponsorer", forklarer Totte.

Det er glæden ved sporten og fællesskabet, der hver uge samler mange af de 4.000 medlemmer i RgF i Randers. Men spændingen fra publikum og drømmen om point på resultattavlen er indimellem også en stor motivationsfaktor.

RgF har i flere årtier haft et nært parløb med Sparekassen Kronjylland, og sponsorsamarbejdet mellem de to er netop blevet forlænget med to år.

"Det er en fornøjelse at se, hvordan RgF hele tiden udvikler sig og udvider sine tilbud og formår at være til stede for de mange og gøre en lokal forskel. Det er en værdi, vi i sparekassen kan identificere os med. Derudover er det flot at se, hvordan foreningen får sat Randers på idrætsdanmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om, og vi glæder os til med sponsoratet at kunne fortsætte med at sikre nytænkning og udvikling af foreningen, lyder det fra Jan Nyvang, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling på Mariagervej.

Tidligere på måneden viste gymnaster fra 44 RgF-hold et bredt udsnit af foreningens aktiviteter til den store præsentationsopvisning i Arena Randers. Dårligt var gymnastikskoene blevet smidt, før det i sidste weekend gik løs med danmarksmesterskaberne i Grand Prix gymnastik for de 8-12-årige.

* RgF - Randers gymnastiske Forening - er stiftet i 1872. Foreningen byder blandt andet på gymnastik, parkour, svømning, fitness – og en masse undergenrer herimellem.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ni timers håndbold i Assentoft
- 30 hold i X-Mas Cup
- Cykelcrossresultater
- Jonny kæmpede i Belgien
- Swimteam Neptun i medaljeregn
- Randersrytter til VM i cykelcross
- Delt 2. plads i første forsøg
- Folkemusik i Randers holder kobberbryllup
- Tid til X-Mas Cup 2019
- Største hold i mange år til DJM
- Cykelcrosssæsonen i gang
- Superligahold træner Danmarks største fodboldlinje

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk