-
Klik venligst-Klik venligst

Randersslagter: Kend dit kød

Torsdag 26. april 2018 kl: 06:56

Christian Primby fortæller, at han oplever, at kunderne ikke kender forskel på kødets kvalitet. Det gør han noget ved. Foto: RANDERSiDAG
Christian Primby fortæller, at han oplever, at kunderne ikke kender forskel på kødets kvalitet. Det gør han noget ved. Foto: RANDERSiDAG

Randersslagter: Kend dit kød
Slagtermester Christian Primby fortæller, at der er stor kvalitetsforskel i det kød, forbrugerne kan købe i dag. Foto: RANDERSiDAG.dk
Slagtermester Christian Primby i Assentoft, fortæller, at han og slagterkæden 'mad med mere' gerne vil opfordre os alle til at blive mere kritiske i forhold til det oksekød, som vi køber så meget af.

Derfor har slagterkæden og Primby særligt fokus på dansk kødkvæg i uge 18.

Christian Primby fortæller, at slagterbutikken ofte oplever, at kunderne ikke kender forskel på kødets kvalitet, og netop derfor håber han på, at mange forbrugere vil lægge vejen forbi butikken, og få mere viden om det danske kødkvæg samt prøve at tilberede måltider med det lækre kvalitetskød. Han er sikker på, at mange vil få en oplevelse på smagen, som de aldrig har prøvet før.

Og hvad er så forskellen? Christian Primby fortæller, at der er stor kvalitetsforskel i det kød, forbrugerne kan købe i dag. Groft sagt kan kødet deles op, så der er tale om malkekvæg og kødkvæg. Det og meget andet kan du høre om i uge 18 i butikken i Assentoft.

Slagteren giver dig bl.a. en opskrift på kødkvægstatar. Den friskhakkede tatar har den ypperste kødsmag. Her får du virkelig mulighed for at smage den ægte vare. Prøv opskriften på en rigtig fransk bistro-klassiker.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Konfirmand modeshows
- Børn søges til modelopgaver
- Kage, kondomer og konkurrencer
- Bilka med fyrværkerishow
- Gratis koncert i mørke
- Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
- Lene fejrer butiksjubilæum med frisk facade
- Farmødre og andre jagtede lopper på Østervold
- Bilka Randers når madspildsmilepæl
- Bilka Randers fejrer de firbenede venner
- Wagner bliver til HOLM & CO
- Månedens butik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk