-
Klik venligst-Klik venligst

Svane Glas springer på jernhesten

Mandag 23. april 2018 kl: 09:20

Holdkaptajn Marianne Ax med krøller og cykelhjelm, har truet sine kolleger med, at hun henter dem på cykel om morgenen, hvis de tager bilen.
Holdkaptajn Marianne Ax med krøller og cykelhjelm, har truet sine kolleger med, at hun henter dem på cykel om morgenen, hvis de tager bilen.

Svane Glas springer på jernhesten
Jan Filtenborg Nielse: Jeg håber, kampagnen motiverer mig.
Sundhed og fællesskab er i fokus i maj for en flok ansatte hos Svane Glas i Randers. De har meldt sig til den landsdækkende cykelkampagne "Vi cykler til arbejde" og de ser frem til en måned med masser af pedalkraft.

"Jeg har været ansat i firmaet i fem år og har i alle årene haft en plan om at cykle til arbejde. Det er i alt blevet til sølle 10 cykelture på fem år. Det skal der laves om på. Derfor har jeg overtalt mine kolleger til at deltage i cykelkampagnen, så nu har jeg ikke flere undskyldninger for at tage bilen i stedet for cyklen til jobbet," siger Jan Filtenborg Nielsen.

Kampagnen "Vi Cykler til Arbejde" ruller hvert år i maj på mange arbejdspladser i hele Danmark. Formålet med kampagnen er at få flere til at springe på jernhesten til jobbet. De ansatte på Svane Glas glæder sig til en aktiv måned i sadlen:

"Hvis det ikke regner for meget, har jeg intentioner om at tage cyklen til jobbet hver eneste dag i maj. Jeg håber også, at kampagnen giver mig motivation til at fortsætte med at cykle flere dage om ugen, når kampagnen er slut. Både fordi jeg gerne vil være sundere, men også fordi jeg støtter et renere miljø og ønsker mindre trængsel på vejene i Randers," forklarer Jan Filtenborg Nielsen.

Holdkaptajn henter kollegaer på cykel
Marianne Ax er holdkaptajn i kampagneperioden for de aktive ansatte i Svane Glas. Hun cykler hele året rundt til jobbet som kontorassistent i virksomheden:

"Jeg nyder at cykle til arbejde, fordi jeg sidder foran en skærm hele dagen. Cykelturen giver mig mulighed for at få masser af motion og frisk luft. Samtidig slipper jeg for at sidde fast i en bilkø, " siger Marianne Ax.

Cykelholdet på virksomheden har lavet aftaler om, at de skal cykle hver dag i kampagneperioden. De må kun tage bilen, hvis det regner:

"Som holdkaptajn skal jeg jo registrere og holde øje med, hvor mange cykeldage mine kollegaer tilbagelægger i maj. Eftersom vi jo gerne vil vinde nogle præmier, har jeg for sjov truet mine kollegaer med, at jeg henter dem om morgenen og slæber dem op ad Mariagervej, hvis de pjækker," siger Marianne Ax.

* Den landsdækkende kampagne "Vi Cykler til Arbejde" ruller i hele maj 2018.

* Det er nemt at tilmelde sig "Vi Cykler til Arbejde." Man skal blot samle et hold af 4-16 kollegaer, og tilmelde sig på kampagnens website www.vcta.dk

Deltagerne kan vinde flotte landsdækkende præmier, ligesom Randers Cykelby støtter kampagnen med lokale præmier. De hold, der har flest cykeldage, kan vinde en kulturel oplevelse på Værket, middage på en restaurant og biografture.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Bæredygtige boliger for verdens mest udsatte
- Sparekassen i rødt og hvidt
- Smarteyes sponsor for håndboldlandshold
- Fysioterapi særligt for mor, barn og baby
- Hudplejeinstituttet nu 10 år med Jytte ved roret
- 42 nye gazeller
- Har du en god ide?
- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk