-
-Klik venligstKlik venligst

Politik er kynisk og populistisk

Fredag 20. april 2018 kl: 07:13

Politik er kynisk og populistisk
Jens Peter Hansen, Asfergvej 13, Spentrup - medlem af Randers Byråd (V).
LÆSERBREV Af Jens Peter Hansen, Asfergvej 13, Spentrup - medlem af Randers Byråd (V).

Desværre er det blevet sådan, at alt for mange politikere – lokalt og nationalt – bidrager til, at politik er kynisk og populistisk. En maksimal fireårig horisont og stor ulyst til at lægge navn til upopulære beslutninger samt mediernes dygtige fokus på de vinklinger, der giver klik og seer-minutter, er stærke, drivende kræfter.

Aage Stenz giver udtryk for, at Venstre og DF agerer kynisk og populistisk i sagen om handleplan for socialområdet i driftsmæssig balance. Tja, man må hyle med de ulve, man er iblandt. Socialdemokratiet ligger, som de har redt.

I sagen om handleplanen glimrede Socialdemokratiet frem til mødet i Økonomiudvalget ved på ingen måder at tage ansvar for noget som helst, samtidig med at den af Socialdemokratiet udpegede udvalgsformand for fuld udblæsning udbredte sig om, hvor forfærdelig en vedtagelse af handleplanen ville være.

Kynisk og populistisk ventede Socialdemokratiet måske på, at ansvarlige politikere fra Venstre ville gøre det beskidte arbejde og være naive nok til at risikere fordømmelse fra utilfredse borgere ved at agere drengen i Kejserens nye klæder: Der er jo ikke nogen voldsomme tiltag i den handleplan.

Forklaringen om, at man først ville mene noget efter at have læst høringssvar, har jeg overhovedet ingen respekt for. Borgerne – og især de, der påtænker at skrive høringssvar – bør hele tiden vide, hvad vi politikere mener, således at de får de bedste muligheder for at målrette deres høringssvar.

Det er – især som borgmesterbærende parti – udtryk for kynisme og populisme samt mangel på lederskab at afstå fra at mene noget som helst.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Du får et stort 7-tal
- Anti-branding
- Socialdemokrater i Landdistriktsudvalget
- Vandmiljøet fortjener en plan
- Vi skal passe på vores elskede Danmark
- Skal vi bruge penge på integrations-netværksmøder?
- Omfordelingen på skoleområdet
- Ros til varehuschef
- Særbehandling
- 'Det er ikke en spareøvelse'
- Nedlæggelse af regionerne et politisk selvmål
- 'Sund' fornuft

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk