-
-Klik venligstKlik venligst

Stor ståhej for ingenting

Fredag 20. april 2018 kl: 07:03

Stor ståhej for ingenting
Iben Sønderup, Havevej 9, Langå - byrådsmedlem og folketingskandidat for Socialdemokratiet i Randers.
LÆSERBREV Af Iben Sønderup, Havevej 9, Langå - byrådsmedlem og folketingskandidat for Socialdemokratiet i Randers.

Kære Lars Søgaard og Michael Aastrup Jensen (V).

Jeg er såmænd ikke spor fortørnet over, at I prøver at realisere en omfartsvej ved Langå. Det er alle borgeres og politikeres demokratiske ret at arbejde for de sager, de går ind for.

Men nu når alle muligheder for en omfartsvej ifølge jeres læserbrev skal afdækkes, så kunne det da være spændende at vide, om Venstres byrådsgruppe i Randers har fundet de op til 30 mio., sådan en omfartsvej vil koste.

Jeg synes, det er ærgerligt, at I forsøger at give det udseende af, at I nu har sat et kæmpe apparat i gang for at afdække om statslige kroner kan laves om til kommunale. Det ved I jo godt, de ikke kan.

Men borgerne har ikke en chance for at vide dette, eller hvad sådan en vej koster. Eller hvor besværligt, det i givet fald ville være at anlægge den på den sumpede mosejord, som er på stedet.

I glemmer også at fortælle, at jeres forslag indebærer, at arbejdstiden på viadukten skal vare otte måneder i stedet for tre. Det vil bevirke, at Langå alligevel skal deles i otte måneder.

Medmindre I har skaffet 30 mio. til en omfartsvej og en anlægsplan, der kan realiseres på mindre end to år – har I det?

Men det er da glimrende, at I nu udtrykker glæde over, at det kunne lade sig gøre at reducere anlægstiden på ombygning af væthvejviadukten fra otte måneder til tre. Så forstår jeg bare ikke, hvorfor I alligevel vil ændre den til otte måneder.

Jeg kan forstå, at I, Lars Søgaard og Michael Aastrup Jensen, mener jer udsat for mudderkastning fra min side. Det kan jeg fuldstændig afvise. Jeg forklarer blot sagens rette sammenhæng.

At sende meningsløse ministerspørgsmål og optage embedsværkets tid med dette plejer ikke at være Venstres sædvanlige arbejdsmetode. Det er denne måde at arbejde på, som jeg undrer mig over.

Jeg synes såmænd heller ikke, det er nogen skam at spørge. Og som sagt tog det mig mindre end 5 minutter at få svar. Men jeg kommer aldrig til at sætte et større apparat i gang for at spørge om noget, jeg godt ved i forvejen, bare for at signalere politisk handlekraft. I stedet vil jeg prioritere at skabe konkrete resultater.

I mine år som byrådsmedlem har jeg altid haft et godt samarbejde med Venstre i Randers. Jeg ser frem til, at dette vil fortsætte, også efter et folketingsvalg, hvor jeg naturligvis gerne samarbejder med hvem, der nu end måtte blive valgt til Folketinget fra Venstre.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- DF 'Vil være oh så dansk', men agerer udansk
- Angreb på demokratiet
- SF siger nej til nedskæringer på specialundervisningsområdet
- Bedre trafiksikkerhed og sikre skoleveje i Kristrup
- Mere trafiksikkerhed for skolebørn
- Spørgsmål og aktindsigt koster
- Religionsfrihed? Næ, det har vi ikke
- Hverdagens helte på landevejen
- Langå er noget ved musikken
- Spørgsmålene står i kø som aldrig før
- Landsbyer forskønnes
- Flere hjemsendelser nu

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk