-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Randers styrker fremtidige ledere

Torsdag 19. april 2018 kl: 10:33

18 nye ledertalenter fra skole- og familieområdet i Randers Kommune.
18 nye ledertalenter fra skole- og familieområdet i Randers Kommune.

Randers styrker fremtidige ledere
Jette Juul - inspireret til nye løsninger og perspektiver.
18 nye ledertalenter har netop modtaget et eksamensbevis på, at de har gennemført et otte måneder langt uddannelsesforløb med fokus på ledelse.

Initiativet er udviklet af Randers Kommune med henblik på at ruste ledertalenter inden for egne rækker med relevante ledelseskompetencer. Ambitionen er, at de nyuddannede talenter skal varetage fremtidens lederstillinger inden for skole- og familieområdet i Randers Kommune.

"Tillykke med at være et talent og tillykke med at være lykkedes. Vi har brug for nogle, der rigtig gerne vil være en god leder - vi har brug for jer!".

Sådan indledte direktør for Børn og Skole, Michael Maaløe, sin tale til afslutningsceremonien for de nyuddannede talenter, da de fik overrakt deres eksamensbevis i Helligåndshuset. De 18 talenter har været igennem et program, der skal bidrage til at styrke rekrutteringen til ledelsesposter inden for skole- og familieområdet.

Det er andet år i træk, at Randers Kommune har iværksat et uddannelsesforløb for ledertalenter. Forløbet er bygget op omkring et ledelsesmodul på VIA, coachingsamtaler, mentorordning og en personlighedstest. Fire elementer, der tilsammen har til formål at styrke medarbejderens ledelseskompetencer og motivere dem til at søge stillinger med ledelsesansvar i kommunen. Fire af talenterne har sågar allerede inden uddannelsesforløbets afslutning fået en lederstilling.

"De fire ben i uddannelsesforløbet har været fundamentet for, at vi virkelig har kunne tage noget med herfra. Vi har haft en fantastisk undervisning, og det har været en kæmpe hjælp for mig som novice at få lov til at sidde med en erfaren coach udi ledelse. Det hjalp mig til at strukturere mine tanker og reflektere over de konkrete redskaber, vi har fået med os fra undervisningen," fortæller Jette Juul, der er en af de 18 deltagere i forløbet.

Jette Juul er uddannet socialrådgiver og er et af de 18 talenter, der har deltaget i uddannelsesforløbet. Samtidig er hun en af dem, der allerede har en ledelsesstilling i vente. Til maj tiltræder hun en stilling som afdelingsleder for familieplejen og familiestøtten i Familiecentret, hvor hun får rig lejlighed til at anvende sine nye kompetencer i praksis.

Sidste år var forløbet et tilbud til ledertalenter inden for skoleområdet, men i år har man valgt at udvide det, så det også inkluderer talenter fra familieområdet.

"For mig med baggrund som socialrådgiver har det været både anvendeligt og relevant at høre, hvordan skoleverdenen løser tingene. Det har givet mig nogle helt nye vinkler på de udfordringer, vi møder inden for mit felt og inspireret til nye løsninger og perspektiver," fortæller Jette Juul.

Forhåbningen er, at de nye ledertalenter vil holde liv i deres netværk, så de fremadrettet kan drage nytte af hinandens sparring på tværs af fagområder.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- V: Nedlæggelse af regionerne sikrer fremtiden for hospitalet
- Lokal MF'er: Sygehusets fremtid er på spil
- Uheldig rumæner
- Disco og kærlighed i Paderup
- Sorggruppe i Sct. Peders kirke
- Nyheder fra byrådsmødet
- Malte Larsen tilbage i Folketinget
- Kvinde dømt til anbringelse for at have dræbt sin far
- Tricktyve snød ekspedient
- Se atomerne danse ved Tradiums 'åbent hus'
- Stjålet bil kørte fast
- Danmarks første industriparkouranlæg indviet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk