Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Sci-fi succes forlænges

Mandag 16. april 2018 kl: 06:58

Sci-fi succes forlænges
Vi synes, at tanken om at bruge Star Wars-universet til læring og kreativ leg er en god ide, siger Helle-Marie Taastrøm, leder, natucentret.
Fik du ikke nok af 'Randers - en by i galaksen' i weekenden tilbyder Randers Naturcenter en jagt efter dyr, der meget vel kan leve i en fjern fjern galakse.

Naturcentret tilbyder et spil, hvor du og børnene kan spille mod hinanden med dyrekort. I naturcenterets grejbank kan du låne udstyr for at gå på jagt efter Star Wars-agtige dyr i søen. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at bruge fantasien og lave dine egne dyr inspireret af Star Wars-universet.

"Vi synes, at tanken om at bruge Star Wars-universet til læring og kreativ leg er en rigtig god ide. Derfor har Randers Naturcenter koblet sig på festivalen "En by i galaksen". Vi har haft besøg af skoleklasser, som har arbejdet med galaktiske dyr. Lørdag den 21. april inviterer vi familierne med til at gøre det samme, " siger Helle-Marie Taastrøm, leder af Randers Natucenter.

Der vil på dagen også være mulighed for at bygge en fuglekasse, som du for 40 kroner må tage med hjem. Eller brænde ler-perler og tegnekul over bål.

"Nu når foråret er kommet til Randers, vil vi her på Randers Naturcenter også gerne sætte fokus på forårets dyreliv og udendørsaktiviteter", tilføjer Helle-Marie Taastrøm.

* Med naturmaterialer er det muligt at bygge galaktiske dyr på Randers Naturcenter lørdag den 21. april mellem kl. 10 og 14.

* Læs også 'Randers rystede galaksen' og se billedgalleri - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Gospel på topniveau i kirken
- Anne Dorte & Maria i byen
- Aastrup jubler over millionbevilling
- Kom tæt på Ida Corr
- Polsk punk hos Olga
- Egnsteatre i nyt samarbejde om skyggeteater
- Magisk jazz på Underværket
- Bliv klog på Færøerne
- Arkæolog gentager succesfuldt farvelforedrag
- Krebs og Kvitnes klar til Værket
- Kig nærmere på tørklædemode og ligestilling
- Tre fortællinger om Randers

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk