-
Klik venligst-Klik venligst

Fuld mand gik rundt med en trailer

Fredag 13. april 2018 kl: 13:56

Fuld mand gik rundt med en trailer
Fra politiets døgnrapport fredag 13. april 2018.

* En 23-årig mand havde - som politiet udtrykker det - sandsynligvis fået en tår over tørsten, da han torsdag kl. 6.45 gik rundt ude på Hobrovej i Randers.

Politiet modtog flere anmeldelser fra borgere, der kunne fortælle, at en ung mand gik rundt ude på vejen, så bilerne måtte køre udenom. Flere forklarede også, at han nu havde hentet en trailer, som han trak bag sig.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf den 23-årige, der stod i vejkanten. Han virkede beruset og forklarede da også selv, at han havde været i byen og havde forsøgt at tomle hjem uden held.

Manden blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden og fik tilbudt et lift hjem.

---

Container i brand satte ild til garage
* Østjyllands Politi blev torsdag først på dagen kaldt ud til en brand i en garage på Haraldsvej i Randers SØ. Her opstod der tilsyneladende brand i en container eller en go-cart, som så antændte den garage, den stod i.

Det var en forbipasserende på vejen, der gjorde den 72-årige ejer opmærksom på branden. Han forsøgte selv at slukke ilden med nogle spandfulde vand, men måtte opgive og ringede 112.

Da politiet kom, blev den 72-årige tilset for røgforgiftning i en ambulance og blev kørt til Regionshospitalet Randers til observation.

Branden var umiddelbart ikke til fare for de omkringliggende huse, og brandvæsenet lykkedes med at slukke den, uden at den nåede at sprede sig videre. Årsagen til branden er endnu ukendt.

---

Færdsel
* En 49-årig mand blev torsdag kl. 20.55 standset i bil i Stemannsgade i Randers. Patruljen bemærkede, at bilen slingrede og besluttede sig for at standse føreren. Her viste det sig da også, at han havde en promille på mere end det tilladte, hvilket han blev sigtet for.

* En 34-årig mand blev i nat kl. 3.57 anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Bøsbrovej i Randers SV.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Lade brændte ned
- Randers får online ressourcebørs
- Nordre fælled fejrer midvinter
- Dreng blev bange for skaldet mand i stationcar
- Nytårskur med Søren Gade
- Millionstøtte til Gudenåparken
- Hjælp skraldemanden og spar penge
- Ældreministeren besøgte Huset Nyvang
- Tyven kunne ikke hamle op med hunden
- Randers lyser nu ved havnen
- Politikameraer er på plads i Storegade
- Friplehjemmets generaler mødes

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk