Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Langå med på skolemesse

Fredag 13. april 2018 kl: 08:12

Langå med på skolemesse
Lærer Majken Vestergaard, Langå Skole, er superbruger og med på skolemessen.
Langåelever deltager i projektet 'Læringsteknologi i Praksis' på skolemesse i Aarhus. De deltager med en bevægelses-app.

Torsdag 19. april tager en lille gruppe elever som repræsentanter for Langå Skole af sted til Skolemesse i Aarhus sammen med skolens superbrugere af Edu-caching Mikael Nielsen og Majken Vestergaard.

De skal deltage i et nyt projekt der hedder 'Læringsteknologi i praksis'.

Langå Skoles elever skal fortælle om, hvordan man bruger bevægelses app'en Edu-caching på Langå Skole. Langå Skoles repræsentant mødte udvikleren af Edu-caching til skolemessen i 2016, hvor app'en stadig var meget ny. Langå Skole indgik et samarbejde med udvikleren og det har sidenhen udviklet sig gavnligt til begges fordel.

Langå Skole er testskole når noget nyt skal afprøves og skolens undervisere og elever bliver hørt, når der er noget, de synes, mangler eller kan gøres bedre i app'en.

Derfor var det også Langå Skole der stod for et naturligt valg, da Edu-caching blev inviteret til at få en stand på årets skolemesse i Aarhus.

Der var mange elever, der kunne vælges som repræsentanter, da mange af skolens elever selv kan lave løb til hinanden i Edu-caching, men der var kun plads til 4 elever. De fire elever består af Anna, Arijana, Frederik og Asger fra 6. årgang. De har knoklet både i skoletiden og i fritiden til at blive klar til skolemessen. De har lavet et Edu-caching-løb som folk kan komme og prøve, samt klargjort et oplæg om deres arbejde med Edu-caching.

* Edu-caching er en bevægelses-app, som motivere eleverne til at bevæge sig rundt efter et virtuelt skattekort på mobilen. Man kan både lave et simpelt løb, hvor eleverne løber rundt på forskellige poster rækkefølge, men også mere omfattende, hvor posterne ligger i vilkår rækkefølge og niveauinddelt.

* Se evt. mere på www.edu-caching.com og www.skolemessen.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Grenåvej indskrænkes til et spor
- Ny forening vil styrke den positive fortælling om Randers
- Mand røverisigtet efter indbrud
- Veteraner fra Randers fejrer FNs fødselsdag
- Overfald med knust glas efterforskes
- Påvirket bilist stak af
- Liv og død i Fritidscentret
- Så er der legetøjsmarked
- Teenagepige sigtet for at støje
- Rådhustorvet udvides
- Politiet tog musikanlæg for at få ro
- Politiet: Genkender du ham her?

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk