Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Randers rundt på rickshaw

Torsdag 12. april 2018 kl: 07:38

Randers rundt på rickshaw
Det handler om at få flere ud på cyklerne og give beboerne nogle gode oplevelser i hverdagen.
En cykelkaravane på seks rickshawcykler med frivillige i sadlen og ældre borgere på ladet har kørt Randers rundt på tre dage. Initiativet er en del af Cykling Uden Alders projekt, at alle skal have mulighed for cykle.

I løbet af tre dage med smukt aprilvejr fik ældre borgere på otte forskellige plejecentre i Randers Kommune mulighed for at komme med på turen "Randers Rundt på Rickshaw".

Idéen er opstået i forbindelse med Cykling Uden Alders projekt "Alle Skal Ud at Cykle", der afholdt første workshop i Randers 6. april 2018.

"Projektet handler om at få flere ud på cyklerne og give beboerne nogle gode oplevelser i hverdagen. Vi oplever, at de ældre nyder at komme ud at se, hvad der sker i byen, og at de kommer hjem med godt humør," siger Pernille Høgh, aktivitetsmedarbejder på omsorgsområdet i Randers Kommune.

På de ældrecentre, hvor cykelturene med de frivillige cykelpiloter i en længere periode har været en del af hverdagen, udtaler personalet, at det har givet beboerne et løft og en øget livskvalitet.

Randers Rundt på Rickshaw startede i smukt solskinsvejr mandag 9. april på Lindevænget og gik til Svaleparken, Tirsdalen og Vorup Plejehjem. Tirsdag 10. april kom cykelkaravanen til Dronningborg Aktivitetscenter, Rosenvænget og Bakkegården, og onsdag 11. april fortsatte cykelturen med endnu et besøg på Lindevænget, inden rundturen blev afsluttet på Kollektivhuset.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Lod nøglerne sidde i bilen...
- Borgmesteren giver ordet til de unge
- Mand med hammer ville røve butik
- Politik for pebernødder
- Guld- og sølvvindere ved EM i gymnastik fejres
- Uigennemtænkt politik årsag til udkantsdanmark
- 1. plads til ung skakspiller
- Borgernes nytårskur
- Regnskovstur i julegave
- Udenlandsk butikstyv fik straksbøde
- Et slag for Station K er vundet
- Folkeskolerne i Randers bar lysene frem

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk