Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Eks-shubber åbner Randers Ugen

Onsdag 11. april 2018 kl: 07:03

Med Michael Hardinger og Jørgen Thorup i den vokale forgrund spiller Hardinger Band gamle Shu-bi-dua klassikere.
Med Michael Hardinger og Jørgen Thorup i den vokale forgrund spiller Hardinger Band gamle Shu-bi-dua klassikere.

Eks-shubber åbner Randers Ugen
Eventchef Mette Bertelsen: Plads til 10.000 på plænen. Foto: Ole Jakobsen
Når festugegæsterne åbner Randers Ugen 2018 bliver det med kiks fra lommen. Lige præcis som dengang Shu-bi-dua var den røde tråd på toppen af danskernes festivalsommer.

Randers Ugen 2018 finder sted i dagene den 10.-18. august og begynder med en weekend i musikkens tegn på Justesens Plæne ved Gudenå. Her kan du udover Hardinger Band blandt mange andre også opleve Hjalmer Larsen, Michael Learns To Rock og Lis Sørensen.

Tre af medlemmerne fra Shu-bi-dua har sammen med to af landets bedste musikere inden for de sidste to år skabt stor succes med at spille mere rockede udgaver af de gamle Shu-bi-dua-sange. Med Michael Hardinger og Jørgen Thorup i den vokale forgrund spiller Hardinger Band gamle Shu-bi-dua klassikere som "Vuffelivov", "Hvalen Hvalborg" og "Stærk Tobak".

"På Justesens Plæne er der plads til op mod 10.000 festugegæster. Og med Hardinger Band har vi fundet et stort folkeligt musiknavn, der kan skabe den helt rette stemning til Randers Ugens åbningskoncert. Det bliver uden tvivl årets folkefest," siger eventchef Mette Bertelsen.

Bandet selv lover også en fest:

"Og som ved tidligere tiders Shu-bi-dua koncerter, er det helt i orden at medbringe kiks i lommen - så længe der bli'r sigtet efter benene, " tilføjer Jørgen Thorup med henvisning til "Hvalen Hvalborg".

Inden det storslåede Shu-bi-dua-show har Kim Larsens søn Hjalmer varmet publikum godt op til folkefesten.

Festen begynder fredag 10. august kl. 18.30, hvor første navn på scenen bliver et af 90'ernes største hjemlige rock-succeser "Nikolaj & Piloterne".
Der er gratis entré til åbningskoncerten på Justesens Plæne.

Open Air-koncert lørdag den 11. august
Folkefesten fortsætter dagen efter, hvor Randers Ugens venner er klar med årets Open Air-koncert fra kl. 15 til 01. Her vil Lis Sørensen være den første artist på scenen.

Lørdagens næste store musiknavn har været i branchen næsten lige så længe. I år kan Michael Learns To Rock fejre deres 30 år jubilæum. De har gennem årene toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler - først og fremmest i Skandinavien og Asien.

Lørdagens Open Air-koncert slutter af med endnu en folkefest, når henholdsvis Sømændene og Johnny Madsen indtager den store scene ved Gudenå.

Randers Ugen 2018 finder sted i dagene den 10.-18. august.

* Billetsalget til Open Air-koncerten er i gang. En billet i forslag koster 250 kroner + gebyr og kan købes på www.randersfest.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...
- Doc Houlinds jazzrevival slutter året
- Kikker du billeder eller ser du dem?
- Talentskolen inviterer til julevisninger
- En ternet Ninja tidligt på den
- Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde
- Farverig dans på Underværket
- Nyt galleri i Frederiksdal
- Gratis koncert

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk