-
Klik venligst-Klik venligst

Stormøde mod nedskæringer flyttes til større lokaler

Tirsdag 10. april 2018 kl: 08:15

Stormøde mod nedskæringer flyttes til større lokaler
Kasper Fuhr Christensen, Velfærdslisten. Foto: Kurt Helge
På grund af mange tilmeldte flyttes dagens stormøde mod nedskæringer på socialområdet til større lokaler.

I sidste uge indkaldte Velfærdslisten til stormøde i dag kl. 19. Målet med mødet er at stoppe de nedskæringer på intet end 40 millioner kroner, der er lagt op til på socialområdet i Randers Kommune.

Siden har rigtigt, rigtigt mange tilmeldt sig mødet, og derfor flyttes mødet nu til Mellemsalen i Underværket. Oprindeligt skulle mødet have været holdt i Velfærdslistens nye lokaler i Østergade 7. På grund af flytningen udskydes mødestart til kl. 19.15.

"Der har været kæmpestor interesse for mødet. Det er fedt – selv om det er på en meget trist baggrund. Men interessen har været så stor, at vi har været nødt til at flytte mødet til større lokaler. Ellers ville der være risiko for, at der ikke ville være plads til alle," siger Henrik Manero Hald, medlem af Velfærdslistens styregruppe.

Han forklarer, at den udskudte mødestart skyldes, at Velfærdslisten vil sørge for, at de, der ikke får besked om flytningen via Facebook eller medierne, kan nå at gå de små 50 meter fra Velfærdslistens lokaler i Østergade til Underværket.

"Vi sørger selvfølgelig for, at der står et par medlemmer ved vores lokaler i Østergade, der kan guide folk ned til Underværket," siger Henrik Manero Hald.

Målet med mødet står stadig fast.

"Mødet er åbent for alle – uanset partifarve. Målet med mødet er at samle kræfterne og få snakket om, hvad vi sammen kan gøre for at forhindre nedskæringerne i at blive til virkelighed," siger Kasper Fuhr Christensen, medlem af Randers Byråd for Velfærdslisten og fortætter:

"Det er vigtigt, at hele området står sammen. De politikere, der gerne vil skære ned, vil gerne spille de sårbare grupper ud mod hinanden. Det skal de ikke få lov til."

* Stormøde: Stop nedskæringerne på socialområdet, tirsdag den 10. april kl. 19.15, mellemsalen, Underværket (Stemannsgade 9 c, 8900 Randers C) Alle er velkomne

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Lade brændte ned
- Randers får online ressourcebørs
- Nordre fælled fejrer midvinter
- Dreng blev bange for skaldet mand i stationcar
- Nytårskur med Søren Gade
- Millionstøtte til Gudenåparken
- Hjælp skraldemanden og spar penge
- Ældreministeren besøgte Huset Nyvang
- Tyven kunne ikke hamle op med hunden
- Randers lyser nu ved havnen
- Politikameraer er på plads i Storegade
- Friplehjemmets generaler mødes

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk