-
-Klik venligstKlik venligst

Teaterskolen Kastali'a klar med 10 forestillinger

Tirsdag 10. april 2018 kl: 07:06Teaterskolen Kastali'a klar med 10 forestillinger
Leder af Teaterskolen Kastali'a Lisbeth Nielsen melder klar til 10 forestillinger.
Teaterskolen Kastali’a byder publikum ind til 10 meget forskellige forestillinger. Teaterskolens 135 elever lægger i disse dage sidste hånd på alle værkerne.

Ni forestillinger spilles i Underværkets store sal fra tirsdag den 17. april til torsdag den 24. april. Torsdag den 26. april spilles ’Rejsefeber’ på Randers Kunstmuseum.

Der er noget for enhver smag, for det er meget forskellige forestillinger, som teaterskolens elever har lavet – flere af forestillingerne handler om at rejse. Publikum kan komme med på rejse til eventyrland, rejsen fra ingenting til noget, rejsen ind en teenagers tanker og selve livets rejse. At rejse er et udtryk, der gør indtryk. Der er forestillinger om en verden fuld af pres og forventninger, sindssyge og du kan blive klogere på online dating.

"Vi er glade og meget stolte over igen at kunne præsentere en så bred og omfangsrig sæsonafslutning, og vi glæder os meget til at vise publikum vores 10 meget forskellige teaterforestillinger, fortæller Lisbeth Nielsen, der udover at være teaterskolens daglige leder også underviser på to af Kastali’as 10 hold.

"På Teaterskolen Kastali’a lærer eleverne noget om det dramatiske udtryk, men de lærer i høj grad også noget om sig selv. På Kastali’a lærer vi ikke eleverne at blive til noget, men at blive til nogen," siger Lisbeth Nielsen og tilføjer:

"Der arbejdes i små og store grupper, og alle er med til at skabe egen rolle og gruppens udtryk."

Det er også sådan denne sæsons forestillinger er blevet til. Eleverne har budt ind med de emner eller arbejdsformer, de kunne tænke sig at arbejde med, ud fra dette har skolens undervisere tilrettelagt undervisningen. Denne sæson har 9 af de 10 hold ønsket selv at skabe en forestilling fra bunden, mens et enkelt hold har afprøvet arbejdet med et færdigskrevet manuskript.

* Læs mere - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ommersyssel er klar til forårsfest
- Aske Jacoby solo
- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk