Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

En kunsthistorie

Søndag 8. april 2018 kl: 09:20

Kim stod op på det blå podie og læste nogle af sine nye og gamle digte.
Kim stod op på det blå podie og læste nogle af sine nye og gamle digte.

En kunsthistorie
Hver den første fredag i måneden byder Claus Ørsted varmt velkommen til både høj og lav.
'Jeg vågnede til lyden af en spinkel pigestemme og energifyldt musik,' skriver Benny Knudsen, Udbyhøjvej 369, 8930 Randers NØ. Han fortsætter:

Landsradioens P4 promoverede historien om en lille musikalsk slider og stræber, der nu har udsendt sin første LP, og som ofte er spillet i radioen. Fredag aften faldt jeg i søvn til afsløringen af årets X-factor vinder – to kunsthistorier, der bliver promoveret stort i landsdækkende medier.

Tillykke til de heldige.

En overset og meget mere stille kunstrejse oplevede jeg fredag sidst på eftermiddagen hos vores lokale passionerede kunstmæcen Claus Ørsted.

Hver den første fredag i måneden byder Claus Ørsted varmt velkommen til både høj og lav. Alle, der ønsker at opleve afsløringen af ’Månens’ billede, får et smil og et hjerteligt håndtryk.

’Månens’ billede hos Claus er en særlig lokal begivenhed. Det lille historiske butikslokale udstråler kunstglæde og minder fra utallige kunstrejser. Denne fredag var det Kim, der trak i snoren ved afsløringen af ’månens’ billede. Han stod op på det blå podie og læste nogle af sine nye og gamle digte. Kim, den passionerede teatermand og engagerede lærer, men nu påvirket af livets oplevelser og samfundets forandringer. Det sætter sine spor i hans kunst.

’Månens’ billede: En nyfødt sovende baby ligger trygt i varme tæpper.

’Månens’ ord: En samling af poesi om hverdag, om frustrationer, om frihed.

Andre billeder: Aftenstemning fra Silkeborg, presset rødtang fra Læsø, et gammeldags billede af to unge mænd. Billeder og tekster, der kunne komme mange steder fra, men i dag er samlet af Kim og promoveret af Claus i hans stemningsfyldte butik på hjørnet af Vestervold og Adelgade i Randers for en broget flok af lokale gæster.

Kunst i øjenhøjde præsenteret med en varme og en passion for alle interesserede, der kommer forbi hans butik i Randers. Der kan opleves mange skønne ting under mediernes højtflyvende radar. Indtil næste måneds første fredag kan du nyde tekster og billeder – og garanteret også en ekstra historie – hos Claus i hans åbningstid.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...
- Doc Houlinds jazzrevival slutter året
- Kikker du billeder eller ser du dem?
- Talentskolen inviterer til julevisninger
- En ternet Ninja tidligt på den
- Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde
- Farverig dans på Underværket
- Nyt galleri i Frederiksdal
- Gratis koncert

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk