Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Teaterskolen tager dig i hånden og ud i rummet

Lørdag 7. april 2018 kl: 06:21

Teaterskolen Kastali’a i Underværket i Randers, er i en anden galakse.
Teaterskolen Kastali’a i Underværket i Randers, er i en anden galakse.

Teaterskolen tager dig i hånden og ud i rummet
Børn og voksne kan opleve at blive en del af Star Wars universet og en levende galaktisk historie.
Teaterskolen Kastali’a i Underværket i Randers, er i en anden galakse. På 'Kastali’a en teaterskole i galaksen' er elever på tværs af alder gået sammen og laver to arrangementer i eventen ’Randers en by i galaksen’.

De to arrangementer er RUMvisning og Mos Cantina.

Børn og voksne kan opleve at blive en del af Star Wars universet og en levende galaktisk historie. Publikum mødes ved hovedindgangen til Underværket, af galaksens soldater, der tager publikum kærligt men bestemt i hånden og derfra vides ikke, hvad der sker. Publikum bliver en levende del af RUMvisningen.

Publikum er velkommen til at komme udklædt eller komme som sig selv og være med til at hjælpe rebellerne mod undertrykkerne. Der er plads til 20 hjælpere til hver RUMvisning. Der bruges først-til-galakse-princippet.

RUMvisningen kan opleves lørdag den 14. april kl. 11.00 – 11.30 – 12.00 – 12.30- 13.00 i Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers C.


Teaterskolen Kastali’a og Finderiet samarbejder om at indrette Mos Cantina, en bar fra Star Wars universet i Helligåndshuset. Lørdag den 14. april opstår derfor en helt unik Mos Cantina i Randers galaksen.

I Mos Cantina vil publikum føle sig som en del af Star Wars universet. Der kan spilles galakse-spil, spises galaktiske kager og drikkes galaktisk. Det er totalteater. En unik oplevelse, udtænkt og udført af unge mennesker.

Der bruges credit som møntfod. (1 kr. = ½ credit). I Mos Cantina kan der købes ’Randers – en by i galaksen’ T-shirts & sweatshirts. Robotter har ingen adgang.

Mos Cantina har åben lørdag den 14. april kl. 12.00 – 14.00 i Helligåndshuset, Erik Menvedsplads 1, 8900 Randers C Mos Cantina har åben lørdag den 14. april kl. 12.00 – 14.00 i Helligåndshuset, Erik Menvedsplads 1, 8900 Randers C

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...
- Doc Houlinds jazzrevival slutter året
- Kikker du billeder eller ser du dem?
- Talentskolen inviterer til julevisninger
- En ternet Ninja tidligt på den
- Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde
- Farverig dans på Underværket
- Nyt galleri i Frederiksdal
- Gratis koncert

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk