-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Viktoriya har åbnet butik i Snaregade

Torsdag 5. april 2018 kl: 06:48

Sy Selv forhandler primært stof og tilbehør til beklædning. Pressefoto
Sy Selv forhandler primært stof og tilbehør til beklædning. Pressefoto

Viktoriya har åbnet butik i Snaregade
Som navnet antyder, stammer Viktoriya ikke fra Randers. Hun er født i Uzbekistan, hvor hun blev uddannet skrædder. Pressefoto
I Snaregade i Randers skråt over for sin tidligere arbejdsplads har Viktoriya Svensson netop åbnet forretningen Sy Selv.

I 13 år arbejdede hun i en stofbutik i Snaregade, men for nylig valgte ejeren at lukke, og så stod Viktoriya uden job. Det blev der hurtigt lavet om på.

"Jeg havde tænkt på at åbne min egen butik i lang tid, og så var anledningen der. For det første var det jo for ikke at blive arbejdsløs, men jeg tænkte også, at der kunne være en idé i at fortsætte og trække de kunder med, som kender mig, og som sagde, at det var ærgerligt, at den anden butik lukkede, fortæller Viktoriya Svensson.

Træls med tomme butiksruder
Hun er glad for at kunne give de trofaste kunder en ny mulighed for at gøre deres stof-indkøb og så også for at gå mod den kedelige tendens i Randers Midtby.

"Det er da træls at se de tomme butiksruder, og på det seneste har flere butikker meldt ud, at de lukker. Jeg går mod strømmen, og det har jeg fået masser af god respons på."

Sy Selv forhandler primært stof og tilbehør til beklædning. Viktoriya mener, at hun på den måde supplerer den anden stofbutik i Randers, Stof 2000.

"Jeg ser os faktisk ikke som konkurrenter. Vi tilbyder noget forskelligt, og jeg sender tit kunder over til dem, og de gør det samme til mig. Så vi supplerer hinanden godt, forklarer hun.

Stammer fra Uzbekistan
Nu håber hun bare på, at endnu flere finder ud af, at hun har åbnet for sig selv, og at Sy Selv har noget helt særligt at tilbyde kunderne. Noget helt særligt er den person, som de møder bag disken også.

Som navnet antyder, stammer Viktoriya ikke fra Randers. Hun er født i Uzbekistan, hvor hun blev uddannet skrædder. For 21 år siden rejste hun så til Danmark og den kronjyske hovedstad.

"Her har jeg arbejdet på en systue i nogle år, hvor jeg syede brudekjoler, og så var jeg butiksassistent i den nu lukkede butik i Snaregade gennem 13 år."

* Sy Selv har åben fra tirsdag-lørdag. I hverdagene fra kl. 10-17.30, og om lørdagen står Viktoriya klar til at servicere kunderne fra kl. 10-14.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Konfirmand modeshows
- Børn søges til modelopgaver
- Kage, kondomer og konkurrencer
- Bilka med fyrværkerishow
- Gratis koncert i mørke
- Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
- Lene fejrer butiksjubilæum med frisk facade
- Farmødre og andre jagtede lopper på Østervold
- Bilka Randers når madspildsmilepæl
- Bilka Randers fejrer de firbenede venner
- Wagner bliver til HOLM & CO
- Månedens butik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk