Annonce
Del på Facebook   Print siden

Viktoriya har åbnet butik i Snaregade

Torsdag 5. april 2018 kl. 06:48

Viktoriya har åbnet butik i Snaregade
Sy Selv forhandler primært stof og tilbehør til beklædning. Pressefoto


Viktoriya har åbnet butik i Snaregade
Som navnet antyder, stammer Viktoriya ikke fra Randers. Hun er født i Uzbekistan, hvor hun blev uddannet skrædder. Pressefoto
I Snaregade i Randers skråt over for sin tidligere arbejdsplads har Viktoriya Svensson netop åbnet forretningen Sy Selv.

I 13 år arbejdede hun i en stofbutik i Snaregade, men for nylig valgte ejeren at lukke, og så stod Viktoriya uden job. Det blev der hurtigt lavet om på.

"Jeg havde tænkt på at åbne min egen butik i lang tid, og så var anledningen der. For det første var det jo for ikke at blive arbejdsløs, men jeg tænkte også, at der kunne være en idé i at fortsætte og trække de kunder med, som kender mig, og som sagde, at det var ærgerligt, at den anden butik lukkede, fortæller Viktoriya Svensson.

Træls med tomme butiksruder
Hun er glad for at kunne give de trofaste kunder en ny mulighed for at gøre deres stof-indkøb og så også for at gå mod den kedelige tendens i Randers Midtby.

"Det er da træls at se de tomme butiksruder, og på det seneste har flere butikker meldt ud, at de lukker. Jeg går mod strømmen, og det har jeg fået masser af god respons på."

Sy Selv forhandler primært stof og tilbehør til beklædning. Viktoriya mener, at hun på den måde supplerer den anden stofbutik i Randers, Stof 2000.

"Jeg ser os faktisk ikke som konkurrenter. Vi tilbyder noget forskelligt, og jeg sender tit kunder over til dem, og de gør det samme til mig. Så vi supplerer hinanden godt, forklarer hun.

Stammer fra Uzbekistan
Nu håber hun bare på, at endnu flere finder ud af, at hun har åbnet for sig selv, og at Sy Selv har noget helt særligt at tilbyde kunderne. Noget helt særligt er den person, som de møder bag disken også.

Som navnet antyder, stammer Viktoriya ikke fra Randers. Hun er født i Uzbekistan, hvor hun blev uddannet skrædder. For 21 år siden rejste hun så til Danmark og den kronjyske hovedstad.

"Her har jeg arbejdet på en systue i nogle år, hvor jeg syede brudekjoler, og så var jeg butiksassistent i den nu lukkede butik i Snaregade gennem 13 år."

* Sy Selv har åben fra tirsdag-lørdag. I hverdagene fra kl. 10-17.30, og om lørdagen står Viktoriya klar til at servicere kunderne fra kl. 10-14.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder