Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Bekymrede Mogens Nyholm

Tirsdag 3. april 2018 kl: 15:28

Bekymrede Mogens Nyholm
Arne Erikslev, Toldbodgade 21, Randers NØ.
LÆSERBREV Af Arne Erikslev, Toldbodgade 21, Randers NØ.

Jeg ser efterhånden et mønster i den radikale Mogens Nyholms politiske adfærd og her er nøgleordet: Bekymring.

1. Under borgmester Henning Jensen Nyhuus (S) var det kommunens økonomi, hvor de skændtes bragt, og Mogens Nyholm faktisk var bekymret for, at kommunen skulle gå konkurs eller sat under administration. Det skete, som bekendt ikke.

2. Under processen for opførelse af Water and Wellness (Offentlig Privat Partnerskab, OPP) stemte Mogens Nyholm imod udbudsmaterialet for svømmehallen, idet han var bekymret for kommunens økonomi, hvis den blev væltet over på de offentliges regning i tilfælde af konkurs (tilbagekøb til 70% af anskaffelsesværdien). Det er ikke sket indtil nu, og der planlægges opført en tilsvarende svømmehal af konsortiet på Sjælland.

3. I forbindelse med Den selvejende institution Randers Idrætshallers opførelse af en ny multiarena rejste den radikale Mogens Nyholm og Bjarne Overmark (BL) på byrådsmødet den 18. december 2017 et forslag om, at trække sig ud af projektet med begrundelse om økonomi / finansiering, hvilket ikke fik genlyd. Efterfølgende er finansieringen faldet på plads og byggeriet fortsætter til glæde for fremtidige brugere.

4. Nu bekymrer Mogens Nyholm sig et kvartal inde i det nye år – efter at kommunevalget er overstået – sig om kommunens økonomi med krudtet vendt mod Venstre og dele af deres ønsker til fremtidig brug til sundhed/forebyggelse og idræt af det skabte økonomiske råderum.

I stort set alle byrådsmøder er Mogens Nyholm så venlig at fortælle, at han underviser på en handelsskole (underforstået, at han ved bedre om økonomiske forhold mv.), men mon ikke han burde evaluere sine økonomiske bekymringer / risikobetragtninger fremover.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Flere får adgang til bredbånd
- Mere Danmark - mindre EU
- Ros til Velfærdslisten og Kasper Fuhr Christensen
- Vi skal sætte hårdt ind over for pædofile
- Regionerne – hvor længe skal vi holdes hen med snak?
- Vandråd blev holdt for nar
- Antiomsorgsudvalg
- Børnenes wannabe-statsminister
- Byrådets rene hænder?
- Vi kan ikke være det bekendt
- R vil sende signal til midtbyinvestorer
- Asylstop og hjemsendelser er det eneste rigtige

Kommentarer til artiklen:
Tunnelsynet Erikstrup
1.

Randers var vist meget tæt på at blive sat under administration (minimum).


2.

Water and Wellness
Væsentlig usikkerhed vedrørende fortsat drift Uden at modificere vores konklusion gør vi opmærksom på oplysningerne i note 1, hvoraf det fremgår, at moderselskabet har afgivet støtteerklæring om tilførsel af likviditet i det omfang, ledelsen anser det for nødvendigt, samt at selskabets bankforbindelse har givet tilsagn om opretholdelse af selskabets kreditfaciliteter frem til 1. maj 2018 og udvidelse heraf til at realiserede budgetterne for 2017. Vi er herefter enige i ledelsens vurdering af, at årsregnskabet kan aflægges som going concern.

3.

Man går i gang med noget før finansiering er på plads. Der kan jeg godt følge MN.

4.

Enig med MN. Men en ting mere: hvor er så det provenue på 36 mio, som de lukkede skoler skulle give? Som COJ, der heldigvis ikke kommer til genopstilling, lovede i sine beregninger.Peter Madsen
Mærsk Andersensvej
Randers
03-04-2018 15:57:09


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk