-
Klik venligstKlik venligst-

Fodbold med en rød tråd

Onsdag 21. marts 2018 kl: 07:32

Fodbold med en rød tråd
Fodboldlinjen på Vestervangsskolen, Hobrovejensskole og Rismølleskolen i Randers er den største fodboldlinje i Danmark.
Fodboldlinjen på Vestervangsskolen, Hobrovejensskole og Rismølleskolen i Randers er den største fodboldlinje i Danmark med sine 150 elever fordelt fra 6 til 9 klasse.

Fodboldlinjen tilbyder drenge såvel som piger morgen- og eftermiddagstræning afhængigt af klassetrin. Eleverne vil med fodboldlinjen opnå tekniske og taktiske færdigheder, få viden om kroppens anatomi og fysiologi samt blive en del af et større socialt fællesskab.

Udover masser af læring, bevægelse og inddragelse af idrætsklubber, ungdomsuddannelser og Randers Ungdomsskole, bruges linjen også til at skabe fællesskab og inklusion på tværs af skoler, alder og køn.

En rød tråd
Fodboldlinjen har lavet en rød tråd, så undervisningen tiltager i takt med klassetrinene. Det betyder, at der er et koncept for hver årgang. På 9. klassetrin tilbydes eleverne en træner- og juniorlederuddannelse i samarbejde med pilotklubben Helsted/Fremad fra Randers og Handelsgymnasiet Tradium, Randers.

Den røde tråd fortsætter på Handelsgymnasiet Tradium, hvor eleverne bygger videre på den viden, de har opnået på fodboldlinjen. Ungdomsuddannelse på Handelsgymnasiet varer 3 år og hedder Sport Leadership.

Efter Sport Leadership afsluttes ”Den røde tråd” med mulighed for at fortsætte på videregående uddannelser, hvor den viden, eleverne har tilegnet sig i folkeskolen på fodboldlinjen og på Sport Leadership, kan videreudvikles. Det gælder uddannelser som serviceøkonom, politibetjent, sportsjournalist, fodbolddommer, træner/ledere i sportsklubber og sponsorering/marketing.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ni timers håndbold i Assentoft
- 30 hold i X-Mas Cup
- Cykelcrossresultater
- Jonny kæmpede i Belgien
- Swimteam Neptun i medaljeregn
- Randersrytter til VM i cykelcross
- Delt 2. plads i første forsøg
- Folkemusik i Randers holder kobberbryllup
- Tid til X-Mas Cup 2019
- Største hold i mange år til DJM
- Cykelcrosssæsonen i gang
- Superligahold træner Danmarks største fodboldlinje

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk