Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

5. klasserne i Fårup og Asferg skrotter skemaet

Onsdag 14. marts 2018 kl: 11:00

 5. klasserne i Fårup og Asferg skrotter skemaet
Forårsopvisningen foregår i Purhus Hallen i Fårup lørdag 18. marts fra kl. 12.00 til ca. 15.00.
Lærerne har smidt tøjlerne og det sædvanlige skoleskema er skrottet i hele uge 11 for 5. klasses eleverne på skolerne i Fårup og Asferg.

I stedet har Purhus Idrætsforening (PIF) taget over og skabt en fælles gymnastikuge for eleverne. Kulminationen bliver PIFs forårsopvisning 18. marts, hvor de to femteklasser deltager sammen.

Ideen til den fælles idrætsuge udspringer af et projekt, som Asferg Skole og PIF har kørt sammen siden 2016, fortæller Naja Kilden, skoleleder på Asferg Skole:

"Idrætsugen tager afsæt i Projekt Frikvarter. Det er et helt unikt samarbejde mellem skolen og idrætsforeningen, som i bund og grund går ud på at hjælpe børnene til at bruge frikvartererne konstruktivt, så de lader op bedst muligt. Samtidig har eleverne har fået mere motion, bevægelse og trivsel - og som en ekstra gevinst oplever vores lokale idrætforening også en øget interesse."

I løbet af idrætsugen skal eleverne bl.a. beskæftige sig teoretisk med forskellige emner omkring gymnastik og så skal de blandt andet prøve kræfter med forskellige aktiviteter som spring, parkour, dans/serie og akrobatik.

Efter 6. klasse flytter eleverne fra Asferg Skole til Fårup Skole, som er overbygningsskole. Sammen med andre aktiviteter er idrætsugen en del af den brobygning, som skal sikre, at sammenlægningen bliver så god som mulig for eleverne.

* Forårsopvisningen foregår i Purhus Hallen i Fårup lørdag 18. marts fra kl. 12.00 til ca. 15.00. og er foreningens store lokalopvisning, hvor alle hold i Purhus Idrætsforening kommer på gulvet og viser publikum, hvad de har lært det forgangene år. Det vides ikke endnu hvornår skoleholdet skal på gulvet. Tilskuere kan komme ind til 30 kr. pr. person - for børn under 12 år er det gratis.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Politik for pebernødder
- Guld- og sølvvindere ved EM i gymnastik fejres
- Uigennemtænkt politik årsag til udkantsdanmark
- 1. plads til ung skakspiller
- Borgernes nytårskur
- Regnskovstur i julegave
- Udenlandsk butikstyv fik straksbøde
- Et slag for Station K er vundet
- Folkeskolerne i Randers bar lysene frem
- Ny vej i julegave
- Purhus IF hitter med e-sport
- Mand anholdt for at sætte ild til container

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk