Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Bach på programmet

Onsdag 14. marts 2018 kl: 07:58

Bach på programmet
H-mol messen er et monumentalt kor- og orkesterværk, hvor Bach samler hele sin genialit.
Tonerne fra et af musikhistoriens absolutte mesterværker fylder Sct. Peders Kirke, når Randers Kammerorkester opfører J.S. Bachs h-mol messe.

David Riddell dirigerer Randers Kammerorkester, Jysk Akademisk Kor og Sct. Peders Koncertkor, og som vokalsolister medvirker Kirsten Grønfeldt, Sidsel Aja Eriksen, Bo Kristian Jensen og Niels Bo Emgren.

H-mol messen er et monumentalt kor- og orkesterværk, hvor Bach samler hele sin genialitet og erfaring gennem et langt liv som menneske og komponist.

En sopran og en mezzosopran på vej mod en lovende karriere og to mere erfarne mandlige sangere udgør h-mol messens solistiske firkløver.

Kristen Grønfeldt er født i Vancouver i Canada af canadiske og danske forældre men flyttede i 2011 til Danmark for her at fortsætte sin musikalske uddannelse som sanger.

Mezzosopranen Sidsel Aja Eriksen afsluttede sin uddannelse ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2014 og fortsatte derefter studierne ved Dutch National Opera Academy i Amsterdam.

Bo Kristian Jensen er uddannet på Oberlin Conservatory of Music i USA og Operaakademiet i København. Han var fra 2006 til 2012 medlem af solistensemblet ved operaen på Det Kongelige Teater, hvor han har medvirket i bl.a. Mestersangerne, Barberen i Sevilla og Don Juan.

Niels Bo Emgren er uddannet som både sanger og korleder. Han har givet liedkoncerter i Schweiz, USA, Sverige og Danmark, og på operascenerne har han haft soloroller i bl.a. Niels Marthinsens opera Kærlighed og Forræderi og Bizets Carmen på Den Jyske Opera.

* Koncert, Randers Kammerorkester, Sct. Mortens Kirke lørdag den 24. marts kl. 16.00.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...
- Doc Houlinds jazzrevival slutter året
- Kikker du billeder eller ser du dem?
- Talentskolen inviterer til julevisninger
- En ternet Ninja tidligt på den
- Ekdahl spiller prisvindende album i fuld længde
- Farverig dans på Underværket
- Nyt galleri i Frederiksdal
- Gratis koncert
- Mr. Supertramp på Værket
- Værkets svingdør i flittig brug

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk