-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Kunst på slottet

Mandag 12. marts 2018 kl: 10:28

Kunst på slottet
Her fra Bolognagruppens udstilling i 2018. Foto: John Hyldahl
Også i dette års påske kan kunstinteresserede få lejlighed til at opleve en perlerække af kunstværker og møde værkernes skabere på en udstilling på Fussingø Slot.

I 2018-udstillingen medvirker 14 veletablerede og erfarne kunstnere fra forskellige dele af landet. For de flestes vedkommende er Fussingøudstillingen kun den seneste i en lang række af inden- og udenlandske fremvisninger. De spænder over et væld af udtryksformer og materialevalg og deres baggrund og tilgang til kunsten er lige så forskellig som deres værker.

Som besøgende på udstillingen vil du opleve både meget farverige og påtrængende kunstværker og mere ydmyge og dæmpede kulører og figurer. Men i alle tilfælde er værkerne et klart udtryk for deres skabers passion og kreativitet. Slottets mange rum og gange åbner mulighed for, at kunstnerne kan samle de udstillede værker, så beskueren får et indtryk af helheden i kunstnerens udtryksform.

På Fussingøgruppens hjemmeside, www.fussingoeslot.dk er der en fyldig præsentation af alle 14 udstillere og eksempler på deres kunst.

* Udstillingen åbner Palmesøndag den 25. marts kl. 10. En time senere – kl. 11 – vil keramikeren Signe Kähler holde åbningstale, og musikerne i bandet Venning Wild Cats vil fylde det gamle slots gange og rum med liflige jazztoner.

* Efterfølgende er udstillingen åben alle dage i perioden 29. marts – 2. april i tidsrummet kl. 10 – 17. Cafeen er åben for køb af kaffe og brød.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk