-
Klik venligstKlik venligst-

Nyt erhvervsnetværk

Mandag 12. marts 2018 kl: 06:18

Nyt erhvervsnetværk
Netværket er et professionelt drevet businessnetværk og har derfor intet med golf at gøre.
Nyt erhvervsnetværk ser dagens lys i Randers – et netværk for ejerledere, professionelle virksomhedsledere, forretningsdrivende og nøgle / ressourcepersoner i lokalområdet.

Alle er velkomne, når Randers Fjord Golfklub (RFGK) fredag den 23. marts inviterer til et informationsmøde omkring et nyt erhvervsnetværk.

Klubben vil såvel overfor den nuværende kreds af samarbejdspartnere samt alle andre interesserede virksomheder etablere et erhvervsnetværk, hvor indholdet og formålet er: Egenudvikling, virksomhedsudvikling og opbygning af relationer i nærområdet.

Gennem erhvervsnetværket vil RFGK gerne bidrage til udvikling af erhverv- og forretningslivet i lokalområdet og styrke samarbejdet mellem netværkets deltagere.

Vigtigheden af at få opbygget dette lokale erhvervsnetværk underbygges af, at LAG Randers/Favrskov, Randers Kommune og EU støtter projektet.

Netværket er et professionelt drevet businessnetværk og har derfor intet med golf at gøre. Golfklubben er blot initiativtager til erhvervsnetværket og stiller deres dejlige lokaler til rådighed. Faciliteringen af netværket overlades til firmaet Sponsornet, som også drifter lignende netværk andre steder i landet.

* Informationsmødet afholdes fredag den 23. marts kl. 06.45, hvor klubben byder på en dejlig morgenbuffet, inden netværkets fremtidige facilitatorer, Pernille Jakobsen og Birgitte Munk Sand vil fortælle om deres baggrund samt tankerne omkring den retning, som de i samarbejde med netværket skal udvikle det i. Direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold vil fortælle om sine egne erfaringer på sin karismatiske og levende måde.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Bæredygtige boliger for verdens mest udsatte
- Sparekassen i rødt og hvidt
- Smarteyes sponsor for håndboldlandshold
- Fysioterapi særligt for mor, barn og baby
- Hudplejeinstituttet nu 10 år med Jytte ved roret
- 42 nye gazeller
- Har du en god ide?
- Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
- Er du frisk på øl?
- Biografen i Randers sætter ny rekord
- Randersbureauet Buchs køber sig ind i Skabertrang
- Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk