Annonce
Del på Facebook   Print siden

Duften af ferieminder

Fredag 9. marts 2018 kl. 10:53

Hvis du har svært ved at genkalde feriefølelsen, er der nu hjælp at hente, når Spies besøger Randers med deres nye duftlaboratorie, som ved hjælp af dufte kan genskabe feriemindet.

Undersøgelser viser nemlig, at ferielykken forsvinder allerede to dage efter hjemkomst. Men det vil Rejsebureauet Spies lave om på. Sammen med dufteksperter har de skabt et rullende duftlaboratorie, der kan genskabe ferieminder gennem den rette sammensætning af dufte.

Lugtesansen har evnen til at grave dybt i hukommelsen og fremkalde minder, som ligger langt væk. Dufte er derfor udgangspunktet i Spies’ forsøg på at forlænge randrusianernes ferie.

- Vi kan ikke være på ferie hele tiden, men vi kan forlænge ferien ved at indkapsle de dufte, der udgør essensen af vores unikke ferieminder. På den måde kan vi for en kort stund vende tilbage til de øjeblikke, hvor bekymringer og gråvejr var langt væk, og hvor vi var den bedste udgave af os selv, forklarer Eva Lundgren, marketingchef hos Spies Danmark.

* Fredag den 16. marts inviterer Spies folk i Randers og omegn til at komme forbi det rullende duftlaboratorie i Randers Storcenter og dele deres ferieminder med dufteksperterne.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Samarbejdet mellem Sorelle og FLAPH: En hyldest til fællesskab og bæredygtighed
Butiksliv
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder