-
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Duften af ferieminder

Fredag 9. marts 2018 kl: 10:53

Hvis du har svært ved at genkalde feriefølelsen, er der nu hjælp at hente, når Spies besøger Randers med deres nye duftlaboratorie, som ved hjælp af dufte kan genskabe feriemindet.

Undersøgelser viser nemlig, at ferielykken forsvinder allerede to dage efter hjemkomst. Men det vil Rejsebureauet Spies lave om på. Sammen med dufteksperter har de skabt et rullende duftlaboratorie, der kan genskabe ferieminder gennem den rette sammensætning af dufte.

Lugtesansen har evnen til at grave dybt i hukommelsen og fremkalde minder, som ligger langt væk. Dufte er derfor udgangspunktet i Spies’ forsøg på at forlænge randrusianernes ferie.

- Vi kan ikke være på ferie hele tiden, men vi kan forlænge ferien ved at indkapsle de dufte, der udgør essensen af vores unikke ferieminder. På den måde kan vi for en kort stund vende tilbage til de øjeblikke, hvor bekymringer og gråvejr var langt væk, og hvor vi var den bedste udgave af os selv, forklarer Eva Lundgren, marketingchef hos Spies Danmark.

* Fredag den 16. marts inviterer Spies folk i Randers og omegn til at komme forbi det rullende duftlaboratorie i Randers Storcenter og dele deres ferieminder med dufteksperterne.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Konfirmand modeshows
- Børn søges til modelopgaver
- Kage, kondomer og konkurrencer
- Bilka med fyrværkerishow
- Gratis koncert i mørke
- Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
- Lene fejrer butiksjubilæum med frisk facade
- Farmødre og andre jagtede lopper på Østervold
- Bilka Randers når madspildsmilepæl
- Bilka Randers fejrer de firbenede venner
- Wagner bliver til HOLM & CO
- Månedens butik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk