-
Klik venligstKlik venligst-

De bringer hip-hoppen tilbage til Randers

Lørdag 10. marts 2018 kl: 09:00

Klitgaard og Stoltze blev introduceret til hip-hop i deres unge dage på Café Von Hatten.
Klitgaard og Stoltze blev introduceret til hip-hop i deres unge dage på Café Von Hatten.

De bringer hip-hoppen tilbage til Randers
Man bliver aldrig for gammel til hip-hop, mener Stoltze (tv) og Klitgaard.
Karsten Stoltze og Carsten Klitgaard – passionerede radioværter på programmet Know The Ledge på randersstationen DÅR, Det Åbne Radioværksted – arrangerer nu også hip-hop koncerter.

Det sker i samarbejde med Café Von Hatten.

Pludselig stod de der i radioens kælderlokaler på Garnisonsvej 17 i hængerøvsbukser og kasket og sagde, at de gerne ville producere et program om hip-hopmusik.

Det er ét år siden. Og nu har deres program Know The Ledge, som også bliver offentliggjort på Soundcloud, rundet de 1.000 følgere fra Danmark og USA blandt andet.

"I 2017 rejste vi rundt i hele landet for at opleve hip-hop koncerter og interviewe kunstnere til vores programmer, fortæller Karsten Stoltze. Og alle steder fik vi fin respons og god credit for at producere radiodedikeret til hip-hop og musikken."

Klitgaard og Stoltze blev introduceret til hip-hop i deres unge dage på Café Von Hatten og har oplevet mange koncerter i Randers. De synes, det er en skam, at det i dag er meget sjældnere, at der kommer hip-hop kunstnere til byen.

"Mange af de kunstnere, vi har interviewet på vores turné rundt i Danmark, husker Von Hatten med glæde, siger Carsten Klitgaard.
Så hvorfor ikke bringe hip-hoppen tilbage til Randers?"

"Vi har via radioprogrammet fået nogle gode kontakter til kunstnerne og har længe arbejdet på at få dem til Randers og optræde. Nu er det lykkedes! I samarbejde med spillestedet Café Von Hatten afholder vi tre koncert-events i 2018," fortæller Stoltze.

* Den første koncert er allerede lørdag 10. marts 2018. Den er med SickNature, en af de største hardcorerappere i verden. Han er dansker, men hans musik spilles fortrinsvist i USA. Råt og uforsødet slynger han rim men mening ud fra scenen. SickNature har den fantastiske DJ KCL med. Hun har blandt andet vundet DM i Mix 2013 og er en suveræn performer. Derudover kommer CC Klassisk og Particle Man. Dørene åbnes kl. 20. Entré: Kr. 50/30 (studiekort).

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Koncert med irsk musik
- Blues og jazz i samarbejde
- Jennumparkens Børnekor modtager kulturpris
- Månedens kunstner i Middelgade
- Manisk komediemonster udfordrer publikum
- Vestlig hverdag i mellemøstligt skær
- Kom med til Grønland
- International country festival i Randers
- Anderledes oplevelser
- GAIA arver unikke kunstværker
- Pyrus varmede midtbyen op
- Vidste du...

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk