Annonce
Del på Facebook   Print siden

Mette har døbt en brille

Fredag 9. marts 2018 kl. 07:00

Mette har døbt en brille
Mette Meltholt iført ’Jeg er for kendt til det her sted-brillen’ sammen med butikschef i Smarteyes i Randers René Engelsbæk.
Mette Meltholt fra Stevnstrup er et af ansigterne bag et ny brille-udvalg, der udelukkende er lavet af kunder og følgere på Facebook.

38-årige Mette Melholt fra Stevnstrup kan, efter at hun deltog i en konkurrence på Facebook, kalde sig medskaber af et nyt og anderledes brilleudvalg fra optikerkæden Smarteyes.

Udvalget hedder Your Selection og består af ni favoritstel, der både er udvalgt og navngivet af kunder og følgere på Facebook.

”Jeg blev rigtig glad, da jeg fik at vide, at jeg havde vundet. Jeg så konkurrencen, fordi jeg kendte en, der deltog, så det var faktisk lidt af et tilfælde”, lyder det fra Mette Meltholt, der udvalgte og navngav brillen ’Jeg er for kendt til det her sted’.

”Jeg er for kendt til det her sted-brillen er sådan en brille, du kun har på, hvis du virkelig mener det. Man gemmer sig ikke med dem på - man vil gerne ses. Og det passer lige til mig”, lyder det fra Mette Meltholt, der foruden titlen som medskaber af Your Selection også vinder en brille.

”Det er super sjovt at give brillerne forskellige navne, der fortæller noget om brillen. Det differentierer sig fra et tal, man ikke husker”, understreger Mette Meltholt.

Your Selection kan findes i Smarteyes-butikker landet over mandag d. 12. marts.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Butiksliv

Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder