Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Randerselev vandt pris i London

Fredag 9. marts 2018 kl: 06:11

Randerselev vandt pris i London
Simon Bæk Kviesgaard Thomsen fra Tradium Handelsgymnasiet går på et særligt talentforløb.
Simon Bæk Kviesgaard Thomsen fra Tradium Handelsgymnasiet går på et særligt talentforløb. Han er netop vendt hjem fra London, hvor han vandt en pris for sine evner til at formidle og forhandle.

Simon Bæk Kviesgaard Thomsen fra 2.G på Tradium Handelsgymnasiet er en af de elever, der er udvalgt til at gå på ATU, som er Region Midts akademi for talentfulde unge. Akademiet har netop været i London med 25 elever, der alle har deltaget i konferencen London International Model United Nation. Eleverne har sammen med 1500 unge mennesker fra hele verden i forskellige komitéer diskuteret flere af verdens udfordringer i FN-simulerede forhandlinger.

Konferencen startede fredag eftermiddag med en storslået åbningsceremoni i Great Hall, Westminster, hvor blandt andre Sir Stephen O'Brien, Former United Nations Under-Secretary-General for Humanitarian Affairs and Emergency Relief Coordinator og Dr. Srgjan Kerim, President of the 62nd Session of the General Assembly of the United Nations holdt åbningstaler.

Hele weekenden deltog alle deltagere i forhandlinger i de forskellige komitéer. Simon Bæk Kviesgaard Thomsen var blandt andet med, og han repræsenterede Vietnam i en Legal Komité. Konferencen er på universitetsniveau, og det er tredje år, at ATU Midt har haft en delegation med.

Til afslutningsceremonien søndag blev der uddelt priser - Diplomacy Awards - til to af de delegerede i hver komité, som har udvist særlige diplomatiske evner, og som har været særlig vigtige i forhold til at få udarbejdet resolutioner.

Simon vandt den ene af de to Diplomacy Awards i sin komité. Det er en fantastisk flot præstation, som kræver virkelig god forberedelse og et ekstremt højt niveau og engagement i forhandlingerne.

”Det er virkelig så flot en præstation af Simon, han har været meget dedikeret og ydet en utrolig indsats både i sin forberedelse og ved forhandlingsbordene, ” fortæller Anne Harrits der er projektleder ved ATU Midt, der var med i London.

Simon dyrker både viden og venskaber
På Tradium Handelsgymnasiet er rektor Dorte Wettergreen Mulvad meget stolt over, at Simon er vendt hjem med den flotte anerkendelse:

”Udover at Simon rent fagligt er en meget dygtig elev med flotte karakterer, er han meget ansvarlig og en rigtig god kammerat. Han næstformand i elevrådet og gør et fantastisk stykke arbejde som formand for Kultur- og aktivitetsudvalget, hvor han blandt andet har været koordinator på SuperBowl Night, DM i Bezzerwizzer og HHX Foosball Games. Han er desuden i finalen i Georg Mohr matematik-konkurrencen”.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Politik for pebernødder
- Guld- og sølvvindere ved EM i gymnastik fejres
- Uigennemtænkt politik årsag til udkantsdanmark
- 1. plads til ung skakspiller
- Borgernes nytårskur
- Regnskovstur i julegave
- Udenlandsk butikstyv fik straksbøde
- Et slag for Station K er vundet
- Folkeskolerne i Randers bar lysene frem
- Ny vej i julegave
- Purhus IF hitter med e-sport
- Mand anholdt for at sætte ild til container

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk