Del på Facebook Print siden
Fredag indvies fremtidens plejehjem, Huset Nyvang på Rindsvej i Randers. Allerede før jul var de første beboere på plads i et hus, der måske ikke var helt klart fra starten, men nu kører det.
John Lemkuhl - kendt for den manglende saftevand - havde lyst til pizza i sidste uge, det vandt hurtigt genklang blandt beboerne i hus D, og personalet var straks med på ideen.
Der blev lavet pizzadej i køkkenet, og så kom dejen ind i fællesstuen sammen med bageplader, og alle de gode ingredienser vi nu kender fra en god pizza.
Vega fik formet bund til 4 pizzaer mens andre skar løg, champignon m.m., De beboere, der havde lyst, pyntede pizzaerne. Det gik lystigt. Alle var interesserede og glædede sig til at smage. Og det duftede himmelsk.
En af beboerne, der er med fra Gudenåcentret, er kommet i et andet hus, hvor han ikke trives helt så godt. Han kom forbi som så ofte og kiggede langt efter den lækre pizza. John Lemkuhl havde i forbindelse med saftevandssagen fået en kasse øl, og til dagens oplevelse havde han sponsoreret til dem, der havde lyst.
Gæstebeboeren fra nabohuset kørte hjem igen, men en af plejerne kom og spurgte, om han måtte komme tilbage og være med i løjerne. "Selvfølgelig må Ove være med til vores pizza", lød det enstemmigt.
Nu var pizzaen kun et supplement. Dagens ret var medister med brun sovs, kartofler og rødkål. Det er populært på stedet, og igen stak John Lemkuhl hovedet frem og ud i køkkenet. Vi har snakket om, om det er muligt at få medisteren ristet let på panden når den er varmet. Det smager nu bedre, når der er lidt skorpe, og sådan blev en almindelig dag til en fantastisk dag.
Der var pizza og der var pandestegt medister. Der var duft af mad i huset, og Huset Nyvang serverede saftevand og en ekstra øl til dem, der havde lyst til det.
RANDERSiDAG.dk skulle hjem inden spisningen, men næste dag var der store og rosende ord.
Det er en dag, der ikke lige bliver glemt.
* Indvielsen af Huset Nyvang sker fredag 9. marts kl. 14.30-16.30 med taler, rundvisning og stående taffel.
Af John Hyldahl
* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.
Skriv din kommentar:
Forside
Bajere og pizza på byens nye plejehjem
Torsdag 8. marts 2018 kl. 09:01Pizzaerne blev pyntet efter alle kunstens regler. Foto: John Hyldahl |
|
John Lemkuhl - kendt for den manglende saftevand - havde lyst til pizza i sidste uge, det vandt hurtigt genklang blandt beboerne i hus D, og personalet var straks med på ideen.
Der blev lavet pizzadej i køkkenet, og så kom dejen ind i fællesstuen sammen med bageplader, og alle de gode ingredienser vi nu kender fra en god pizza.
Vega fik formet bund til 4 pizzaer mens andre skar løg, champignon m.m., De beboere, der havde lyst, pyntede pizzaerne. Det gik lystigt. Alle var interesserede og glædede sig til at smage. Og det duftede himmelsk.
En af beboerne, der er med fra Gudenåcentret, er kommet i et andet hus, hvor han ikke trives helt så godt. Han kom forbi som så ofte og kiggede langt efter den lækre pizza. John Lemkuhl havde i forbindelse med saftevandssagen fået en kasse øl, og til dagens oplevelse havde han sponsoreret til dem, der havde lyst.
Gæstebeboeren fra nabohuset kørte hjem igen, men en af plejerne kom og spurgte, om han måtte komme tilbage og være med i løjerne. "Selvfølgelig må Ove være med til vores pizza", lød det enstemmigt.
Nu var pizzaen kun et supplement. Dagens ret var medister med brun sovs, kartofler og rødkål. Det er populært på stedet, og igen stak John Lemkuhl hovedet frem og ud i køkkenet. Vi har snakket om, om det er muligt at få medisteren ristet let på panden når den er varmet. Det smager nu bedre, når der er lidt skorpe, og sådan blev en almindelig dag til en fantastisk dag.
Der var pizza og der var pandestegt medister. Der var duft af mad i huset, og Huset Nyvang serverede saftevand og en ekstra øl til dem, der havde lyst til det.
RANDERSiDAG.dk skulle hjem inden spisningen, men næste dag var der store og rosende ord.
Det er en dag, der ikke lige bliver glemt.
* Indvielsen af Huset Nyvang sker fredag 9. marts kl. 14.30-16.30 med taler, rundvisning og stående taffel.
Af John Hyldahl
* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.
Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes! |
© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale. |
Forside