Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

En kvart million i ny eventpulje

Torsdag 8. marts 2018 kl: 07:19

En kvart million i ny eventpulje
Borgmester Torben Hansen: Vi vil styrke events og arrangementer i hele kommunen. Foto: John Hyldahl
Randers Kommune opretter en eventpulje på 250.000 kroner i år. Den kan foreninger, institutioner, grupper og klubber fra hele kommunen nu søge.

Puljen har fået navnet Den lille eventpulje, fordi den er finansieret ud af kommunens overordnede eventpulje, som Randers Byråd har afsat til at tiltrække større nationale og internationale idræts- og kulturbegivenheder. Formålet med den nye pulje er at opmuntre til et rigt og synligt foreningsliv i hele kommunen - for såvel kultur- og idrætsområdet.

"Med puljen vil vi styrke events og arrangementer i hele kommunen. Vi ønsker også at understøtte de mange ildsjæle og foreninger, som hver dag knokler for, at Randers er en levende kommune med mange gode begivenheder," siger borgmester Torben Hansen.

For at komme i betragtning skal ansøgeren arrangere en lokalt forankret begivenhed, der rækker udover foreningens eller institutionens ordinære aktivitet. Det er også et krav, at der er offentlig adgang til begivenheden, der også meget gerne må inddrage flere samarbejdspartnere. Forløbelig er der afsat midler i 2018.

Der er ingen særlige tidsfrister for ansøgninger, og der skal ikke bruges et særskilt ansøgningsskema. En ansøger kan sende en mail til eventchef Mette Bertelsen på meb@randers.dk. Mailen skal indeholde en beskrivelse af begivenheden, herunder information om målgrupper og eventuelt samarbejdspartnere. Der skal også medsendes et budget og en beskrivelse af begivenhedens øvrige finansiering. Sidst men ikke mindst skal der være en beskrivelse af overvejelserne om markedsføring og formidling af begivenheden - samt naturligvis kontaktinformationer og eventuelt CVR nr.

Tilskud til arrangementer i lokale klubber, foreninger og institutioner kan søges fra Den lille eventpulje.

* Interesserede ansøgere til Den lille eventpulje kan få nærmere oplysninger hos Randers Eventsekretariat eller på detsker.dk.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Politik for pebernødder
- Guld- og sølvvindere ved EM i gymnastik fejres
- Uigennemtænkt politik årsag til udkantsdanmark
- 1. plads til ung skakspiller
- Borgernes nytårskur
- Regnskovstur i julegave
- Udenlandsk butikstyv fik straksbøde
- Et slag for Station K er vundet
- Folkeskolerne i Randers bar lysene frem
- Ny vej i julegave
- Purhus IF hitter med e-sport
- Mand anholdt for at sætte ild til container

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk