Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Folk på en søndag

Onsdag 7. marts 2018 kl: 09:23

Folk på en søndag
Hans Theessink er en fremragende guitarist.
Der bliver folk for enhver smag i Turbinen, når Folkemusik i Randers først byder på Hans Theessink og Knud Møller og derefter følger op med fejringen af St. Patrick's.

Søndag den 11. marts byder foreningen for tredie år i træk på en eftermiddag med Theessink & Møller, og er man til suverænt udført blues og roots, kan man næppe finde noget bedre at bruge fridagen til. Hver for sig er de blandt de bedste i genren, og sammen er de en oplevelse. Repertoiret består af musik fra Hans Theessinks store bagkatalog krydret med traditionelle numre.

Hans Theessink lægger stemme til, og sammen med Knud Møller leverer han guitarspil i topklasse. Resultatet var et særdeles begejstret publikum de foregående år.

Både Hans Theessink og Knud Møller har i hjemlandene, Østrig og Danmark, høstet adskillige priser og anerkendelser. Blandt andet har Knud Møller fået prisen som ”Årets danske
instrumentalist”, og Hans Theessink har to gange vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues.

Til daglig er Knud Møller en populær guitarist i mange sammenhænge, og han er ankermand i Johnny Madsens band. Hans Theessink er hollandsk født og boede tidligt i sin karriere i Danmark, men rejser nu verden rundt med base i Wien.

Det bliver med garanti varm blues og roots på en forårssøndag.

Allerede fredagen efter fejrer Folkemusik i Randers efter en pause sidste år igen den irske nationaldag, St. Patrick´s med et lokale smykket i grønt, grøn øl, irsk kaffe og både quiz og lotteri.

Som noget nyt serverer Loungen Irish Stew for interesserede inden koncerten, og når aftenens band er færdigt, er der musik i loungen.

Musikken er lagt i hænderne på gamle kendinge, Shamrock, der med Kieran, Denis og Svend Erik ved instrumenterne slår den irske stemning an. De har flere gange besøgt Folkemusik i Randers og leverer varen med både humor og musikalitet.

* Theessink & Møller, Turbinen, søndag den 11. marts kl. 15. Arr. Folkemusik i Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Dus med Poul Thomsens nye bog
- Søndag i Grønlands tegn
- Stærkt efterår i Bluesforeningen
- Karmens Kvartet hos Jazzens Venner
- Masser af mennesker til tyrolerfest i Storegade
- Nye salmer på plakaten
- H.P. Lange og Olga
- Irsk stuvning og musik i Romalt
- Koncert i Essenbæk Kirke
- Årets Randers Revy er et festfyrværkeri
- Kunst i skrottet
- Irsk singer/song writer i Randers for 5. gang

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk